artwork

“İletişim ve Toplumsal Değerler Etkileşimi” RVD Akademi’de

11 yıl önce

0

Geçtiğimiz Kasım ayında Reklamverenler Derneği tarafından hayata geçirilen RVD Akademi, 2013 yılı eğitim programlarıyla iletişim ve pazarlama profesyonellerini bir araya getirmeye devam ediyor.

Reklamverenler Derneği’nin yanı sıra Reklamcılık Vakfı (RV), İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPID), Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) ve sektörün önde gelen kuruluş ve isimlerinin katkılarıyla hazırlanan RVD Akademi programının önümüzdeki haftaki konuğu, Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Özlem Hesapçı Sanaktekin olacak.

Medyanın toplumsal değerlere etkisi

12 Nisan’da gerçekleşecek eğitimde, pazarlama iletişimcileri için kültürel değerleri anlamanın önemi bilimsel bulgularla anlatılarak farklı değer yapılarına sahip bireylerde ikna ve iletişim sürecinde gözlenen farklılıklar konuşulacak.

Türk kültür öğeleri ve yıllar içerisinde gözlemlenen değişikliklerin konuşulacağı eğitimde, örnek vakalar üzerinden, medya ve pazarlama iletişimi içeriklerinin kültürel değerlere etkisi tartışılıp interaktif olarak değerlendirilecek.

RVD Akademi, 2013 sonuna kadar sürmesi planlanan eğitimleriyle, pazarlama iletişiminin temel taşlarından bu alandaki son gelişme ve trendlere kadar farklı konuları masaya yatırmaya devam edecek. Akademinin kapıları, iletişim ve pazarlama alanlarında çalışan uzman veya yöneticilerin yanı sıra pazarlama alanına ilgi duyan, kendini geliştirmek isteyen kişilerle kariyerin başında bulunan öğrencilere de açık bulunuyor.

RVD Akademi eğitimleri hakkında detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için rvd@rvd.org.tr  adresinden Reklamverenler Derneği ile iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...