IKEA, şehir hayatının zorluklarına doğal çözüm sunuyor

7 yıl önce

0

Geçtiğimiz sene Space10 ve mimarlar Mads-Ulrik Husum ile Sine Lindholm, şehirde yaşayan fakat tarımdan uzak kalmak istemeyen insanlar için sıra dışı bir tasarım hazırlamışlardı: Growroom. Çok beklenilen bu modeli ve kendi kış bahçenizi yapmanıza yardımcı olacak talimatları sonunda IKEA piyasaya sürdü.

Growroom’un amacı sadece bitki yetiştirmek değil aynı zamanda insanlara daha sağlıklı ve lezzetli gıdalar sağlamak. Sine Lindholm ve Mads-Ulrik Husum bu tasarımı mümkün olduğunca daha fazla kişiye tanıtmayı amaçlayarak IKEA ile iş birliği gerçekleştirdiler.

17 adımdan oluşan talimatlar kendi kış bahçenizi nasıl hazırlayabileceğinize dair ayrıntılı bilgi veriyor. 17 parça plywood, 2 kauçuk tokmak, tornavida, 500 bombe başlı vida ve indirmeniz gereken birkaç dosyadan oluşan liste ve bir yerlerden bulmanız gereken freze makinesi gözünüzü biraz korkutabilir. Ancak İKEA’nin diğer kendin yap ürünleri gibi bunu da yapmak çok basit. Aşağıdaki talimatları takip ederek bunu nasıl yapabileceğinizi görebilirsiniz.

Kaynak: My Modern Met

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...