artwork

İDA 10. yaşını iletişim sektörüyle birlikte kutladı

10 yıl önce

0

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği İDA, 10. yaşını sektör temsilcilerini buluşturan bir gala gecesi ile kutladı. Holmes Report’un kurucusu Paul Holmes’un bir konuşma yaptığı gecede Betül Mardin ve Prof. Dr. Alaeddin Asna’ya Onur Ödülü verildi.

İDA Yönetim Kurulu Üyeleri

İDA üyesi şirketlerin üst düzey yöneticileri ve çalışanlarının katıldığı davetin açılış konuşmasını İDA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cem İlhan gerçekleştirdi. Gecenin dikkat çeken ismi, Holmes Report’un kurucusu Paul Holmes idi. Holmes, gecede “PR Sektörünün Dünyada Değişen Yüzü” başlıklı bir konuşma yaptı. Holmes’un konuşmasından bir kısım şöyle:

“Sosyal medya, markalaşma ve itibar yönetimi alanları ile uğraşan herkes için, tüketicilere ve diğer sosyal paydaşlara daha fazla inisiyatif verirken halkla ilişkilere, şirketlerde lider rolü üstlenmek konusunda yeni bir fırsat ve bir bakıma zorunluluk getiren yeni bir ortam yarattı. Ancak PR profesyonellerinin bu fırsatı değerlendirebilmeleri için yeni rekabet kuralları ile baş etmeye ve yeni beceriler kazanmaya hazır olmaları gerekiyor.”

Betül Mardin ve Prof. Dr. Alaeddin Asna’ya, iletişim danışmanlığı sektörüne katkılarından dolayı verilen Onur Ödüllerini, İDA Kurucu Başkanı Meral Saçkan ve İDA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cem İlhan takdim etti. Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) Başkanı Fügen Toksü de davete katılanlar arasındaydı.

Gecede daha sonra şarkıcı Zeliha Sunal sahne aldı. Sunal, seslendirdiği yerli ve yabancı pop şarkılarıyla daveti renklendirdi.

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...