İç çamaşırı markası, başlattığı kampanyanın arkasında duruyor

7 yıl önce

0

Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletinde bulunan Livi Rae Lingerie adındaki butik mağaza, son zamanlarda görebileceğimiz en cesur reklamları hazırlıyor.

“Real Bras, Real Women, Real Stories” kampanyası kapsamında hazırlanan reklam afişlerinde Afro-Amerikalı model Tisa Edge, tekerlekli sandalyeye bağlı model Stacey Shortley, büyük beden modeli Marie Layne ve bürlesk sanatçısı Bubble Bordeaux yer alıyor. Çeşitliliği ve farklılığı öven bu kampanya bir kesim tarafından uygun bulunmadı ve bu reklamları kaldırmalarını talep etti. Double Divas adında bir televizyon programı yürüten mağaza sahipleri Molly Hopkins ve Cynthia Decker, Livi Rae’yi tüm kadınların güzel içi çamaşırlarına erişebilmesini sağlamak için kullanıyor. “Vitrinimizdeki bu reklam kampanyasına baktığımda kendimi görüyorum, ilgili olduğum birini görüyorum” diyor Decker.

Ancak gelen olumsuz tepkilerden rahatsız olan emlak yöneticileri, reklamların derhal kaldırılmasını talep ediyor. Bunun üzerine mağaza sahipleri sosyal medya üzerinden #noshamelivirae hashtag’i ile bir kampanya başlattılar ve birçok kişi tarafından destek gördüler. Kısa bir süre sonra da şirket Facebook sayfasında yaptığı bir paylaşımda gördükleri destek üzerine emlak yöneticilerinin geri adım attığını ve reklamları kaldırmayacaklarını duyurdu.

Kaynak: Teen Vogue

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...