artwork

Hillside’dan cazip bir iş teklifi

7 yıl önce

0

Hillside, kameralarla barışık, yenilikleri keşfetmeyi seven, sosyal medya tutkunu SNAP-J’lerini arıyor. “Snapchat”, “Instagram Stories” ve “YouTube” üzerinden yayınlayacak “Feeling Good Series” isimli mini dizide rol alacak 8 SNAP-J’den biri olmak isteyen adaylar, başvurularını “HillsideNow” kanallarından yapabiliyor.

Hillside, Snapchat ve Instagram üzerinden verdiği iş ilanıyla “SNAP-J” arayışına başlıyor. Hillside’ı temsil ederek, en yeni mekanların tadını çıkaracak, “Burning Man” gibi uluslararası festivallere katılacak ve sanat etkinliklerini takip edecek SNAP-J’ler, bu keşiflerin sunucusu olma imkanını elde edecek. Hillside’ın Snapchat, Instagram ve Youtube kanallarında yayınlanacak mini dizisi “Feeling Good Series”de rol alacak SNAP-J’ler, 2017 yazında Hillside Beach Club’dan deneyimlerini aktarma şansını da yakalayacak. Dünyanın dört bir yanından yapılacak başvurulardan 8’inin kabul edileceği proje, 15 Aralık’a kadar devam edecek.

Bu eğlenceli ve renkli işe başvurmak isteyenler tüm bilgileri Instagram’da @SNAPJWanted hesabında bulabilir. Hemen başvurmak isteyenlerin, Snapchat’te @HillsideNow hesabını takip ettikten sonra “İşte ben” dedikleri bir görüntü çekip üzerine #SNAPJwanted yazarak @hillsidenow’a göndermeleri ve hikayelerinde paylaşmaları yeterli olacak. Yarışmaya Instagram aracılığıyla katılmak da mümkün. Bunun için katılımcıların kendini anlatan kısa videoyu “Instagram stories”de paylaşıp sevdikleri bir fotoğrafa da “#SNAPJwanted hillsidenow” hasthtag’ini ekleyerek yayınlaması gerekiyor. Hillside seçici ekibi başvuruları 24 saat içerisinde inceleyecek.