artwork

Hillside Beach Club Chief Instagram Officer arıyor

9 yıl önce

0

Geçtiğimiz yıl Instagram üzerinden verdiği iş ilanıyla dünyada bir ilke imza atan Hillside Beach Club, bu yıl da mayıs ayından itibaren Chief Instagram Officer’larını arıyor. Hillside’ın dünya çapında büyük ses getiren, geçtiğimiz yıl, İngiltere’nin Daily Mail, Amerika’da ABC News ve The Daily Dot’a haber olan bu iş ilanı ayrıca, yaratıcı içeriğiyle, Business 2 Community tarafından 2014 yılının en iyi Instagram projeleri arasında gösterildi.

#JobAtHeavenOnEarth” (yeryüzündeki cennette iş) söylemiyle başlatılan proje kapsamında, Instagram kullanıcıları Hillside Beach Club’da Chief Instagram Officer olarak 1 hafta geçirmek ve otelde oldukları süre boyunca Hillside Beach Club’ın Instagram hesabını yönetmek için, Instagram’daki iş ilanına başvuruda bulunabiliyorlar. Başvuruda bulunmak isteyenler, bu yıl 4-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Instagram’da “#JobAtHeavenOnEarth @HillsideBeachClub” etiketleriyle fotoğraflar paylaşacaklar. Bu fotoğraflar arasından en iyiler seçilecek ve daha sonra 10 kriterlik özel bir değerlendirmeden geçirilerek 6 Chief Instagram Officer belirlenecek.

Bu isimler belirlenirken, “#JobAtHeavenOnEarth @HillsideBeachClub” etiketleriyle fotoğraflar paylaşan kişilerin Instagram profilleri de bir CV gibi değerlendirilecek.Bu  pozisyona seçilecek isimler, belirlenen tarihlerde Hillside Beach Club’da olacak ve o tarihlerde otelin Instagram hesabını yönetecekler. Ayrıca, bulundukları dönem boyunca, Hillside Beach Club misafirlerine Instagram hakkında workshop’lar verecekler. Bu workshop’larda katılımcılarla, filtrelerin nasıl kullanılması gerektiğinden çekim tekniklerine kadar Instagram dünyası hakkında önemli ipuçları paylaşacaklar.

Bu  iş ilanıyla geçtiğimiz yıl Hillside Beach Club’ın Instagram hesabı yaklaşık yüzde 300 büyümüş ve “#JobAtHeavenOnEarth @HillsideBeachClub” etiketleriyle yapılan başvuru sayısı ise 25 bini geçmişti. Bu proje, hızla yayılarak 15 milyondan fazla Instagram kullanıcısına ulaşmıştı.

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...