artwork

Helen Harper’dan adet takvimi uygulaması

10 yıl önce

0

Hijyenik ped markası Helen Harper, yeni iOS uygulaması “Helen Harper’la Biz Bize” ile regl takvimini teknolojiyle buluşturdu. Kadınların adet dönemlerini mobil olarak takip edecek Helen Harper’la Biz Bize, diğer benzeri uygulamalardan farklı olarak Hande Kazanova‘dan astrolojik yorumlar da sunuyor.

Helen Harper’la Biz Bize uygulaması Kelebek Günlerim, Ürünler, Sihirli Kelebek ve astrolog Hande Kazanova’nın burçlarla ay ilişkisine dair yorumlarının bulunduğu Ayın İzinde adı verilen bölümleri içeriyor.

Helen Harper Ürün Müdürü Nurdan Dinç, adet dönemi takvimi olarak tasarlanan Kelebek Günlerim’in içeriğini şöyle anlatıyor:

“Helen Harper’la Biz Bize uygulamasının ‘Kelebek Günlerim’ bölümünde kullanıcılar özel günlerini takvim üzerine işaretleyip, bir sonraki ay hangi tarihlerde özel günlerinin başlayacağını görebilecek. Eğer bir sonraki adet tarihleri, normalden önce ya da sonra olur ise kullanıcılar bu değişikliği de takvime işleyerek, sıradaki PMS dönemleri için daha net bir tarih alma şansı yakalayacak. Kelebek Günlerim kadınların ovülasyon dönemlerini de görmelerini sağlayarak hamile kalmak isteyenler için en ideal, istemeyenler için ise en riskli günleri tespit etmelerini sağlayacak.”

Takvimin yanı sıra uygulamada bulunan “ürünler” sayfasında Helen Harper’ın tüm ürün portföyü hakkında bilgi alınabiliyor, ürünlerin üzerine tıklandığında da Ontex’in e-ticaret sitesi bebekbezim.com’a yönlendirilen kullanıcılar buradan sipariş verebiliyorlar.

Helen Harper’la Biz Bize’nin ‘Sihirli Kelebek’ olarak adlandırılan bölümündeyse Niyet Tavşanlar’ına benzer şekilde, kullanıcılar hayatlarıyla ilgili bir soru sorarak, telefonlarını hafifçe salladıklarında sorularının cevabını eğlenceli bir şekilde alabiliyor.

Ayın İzinde bölümünde marka, özellikle kadınların her gün sıkı bir şekilde takip ettiği burç yorumlarına ünlü astrolog Hande Kazanova’yla birlikte farklı bir yorum getiriyor. Hande Kazanova, Helen Harper’la Biz Bize’de burçları aydan aldıkları etkiler çerçevesinde yorumluyor. İki buçuk günde bir açı değiştiren ‘Ay’ın içinde olduğu burcun, tüm burçlar üzerindeki etkilerini detaylı olarak anlatıyor.

Helen Harper’la Biz Bize uygulaması Helen Harper’ın sosyal medya ajansı Workattack tarafından hayata geçirildi. Uygulama, iOS (ipad, iphone vs.) işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletlerde kullanılabilir durumda. Android versiyonunun da yakın zamanda hazır olması bekleniyor.