Haftanın çılgın hayranı: Thad Lents (Pepsi)

7 yıl önce

0

"Campaign US'in haftalık yazı dizisi bir markanın en büyük hayranlarının hayatına ışık tutuyor."

Bazı insanlar işlerini evlerine götürür ama hiçbiri PepsiCo'nun bu çalışanı kadar değil.

İsim: Thad Lents

Hayranlık: Pepsi

Yaş: 51

Yer: Marshalltown, Iowa

PepsiCo'da çalışan Thad Lents işini çok seviyor. 1993'ten beri şirkette çalışan Lents, Pepsi'nin deposunda başladığı işinde Iowa/Nebraska pazarında müşteri temsilciliğine yükseliyor. 23 yıl içerisinde birçok çalışan eve iş götürmüş ama Lents, Pepsi'yle ilgili eşyaları evinde bulunan bir odada toplamaya karar vermiş.

Lents, yerli bir gazete olan  Mashalltown Times-Republican'a "Kırmızı, beyaz ve mavi olan herhangi bir şeye gözüm kitlenir" şeklinde açıklama yapmış. Koleksiyonunda bulunan 5000'den fazla parça Lents'in deyişiyle "bodrum müzesinde" duruyor. Duvarlar Pepsi'nin renkleriyle birebir aynı boyanmış ama kupalar, şişeler, teneke kutular, saatler, tabaklar, posterler, kartonlar (Britney Spears, Jeff Gordon ve "Star Wars" karakterlerinin), oyuncaklar, vintage eşyalar ve beş adet Pepsi makinesi sebebiyle gözükmüyor.

Lents'in diğer favori markaları da şirkete ait: Mountain Dew, Gatorade, Aquafina ve Frito-Lay.

İşte hikayesi:

Ne zamandır Pepsi'yi bu kadar çok seviyorsun?

Bebeklik albümüme göre daha 12 günlükken ilk Pepsi'mi içmişim!

Pepsi için olan sevgini her gün nasıl gösteriyorsun?

İşi büyütmek için her gün şirket için sıkı bir şekilde çalışıyorum. Pepsi markalı tişörtleri neredeyse her gün giyiyorum (iş olsun ya da olmasın) ve her şans bulduğumda "müzemi" gözler önüne seriyorum. Bir restorana gittiğimde orada Pepsi ürünü yoksa kendi içeceğimi yanımda götürüyorum.

Koleksiyonunda en sevdiğin parça hangisi?

Sahip olduğum tüm Pepsi parçaları çok havalı. Gerçek boyutlarda Pepsi logolu Yoda mesela.

Pepsi ile yaptığın en çılgınca şey neydi?

16 yaşında yerel bir markette çalışırken içerisine 8'li şişe konulan boş kutuları eve getirmiş ve onları keserek yatak odamın tüm duvarlarına kaplamıştım.

Markanın senin için yaptığı en hoş şey neydi?

Sevdiğim şeyleri yaparken rahat bir yaşam geçirmeme izin verdiler: Pepsi'yi tanıtıyor ve çalışma hayatımın büyük bir kısmı için geniş bir portföy yaratıyorum. 

Hiç Pepsi hayranlığından uzaklaşmayı düşündün mü?

Şirketten 65 yaşımda emekli olacağımı farz edelim. Ama ben yine de markanın temsilcisi olacağım. Bir isme de ihtiyacım yok; benden "Pepsi Man" olarak bahsedilebilir. Son emeklilik hediyem Pepsi ürünlerini hayatım boyunca tedarik etmek olabilir.

Pepsi'ye olan sadakatini yıkacak şey ne olur?

Hiçbir şey!