Google Earth, yeni sürümüyle piyasaya sunuldu

7 yıl önce

0

Google, iki yıllık bir çalışmanın sonunda Google Earth uygulamasını geliştirip yeni sürümünü lanse etti.

Yeni sürüm, Street View gibi eski ve bildiğimiz özelliklerin yanında etkileşimli rehberli turlar sunan bir hizmet olan Voyager gibi yeni hizmetleri de içeriyor.

Lansman ortakları arasında bulunan BBC Earth, Natural Treasures serisinde dünya çapındaki farklı yaşam alanlarında sizi geziye çıkarıyor. Ortaklardan bir diğeri de Susam Sokağı… Grover adındaki Mupppet’ine dünyayı dolaştırıyor.

Hizmet aynı zamanda, David Attenborough’un belgesel filmini çektiği yerin tam olarak nerede bulunduğunu gösteren veya Gombe National Park ve Tanzanya gezintileri sağlayan 50 hikaye örneği içeriyor.

“I’m feeling lucky” adındaki başka bir hizmet de kullanıcıları dünya çapındaki 20 bin ilginç yerden birine götürüyor ve doğa güzelliklerinin, ünlü yerlerin, parkların, binaların görüntüleri yanında bilgi de sunuyor. Her bir mekanda, aradığınız yer hakkında daha geniş bilgi sunan “bilgilendirme kartı” da bulabilirsiniz.

Diğer bir özellik de bir noktaya bağlı olan herhangi bir yeri drone gözüyle görmenizi ve çevresinde dolaşmanızı sağlayan 3D tuşu.

Google Earth, ücretsiz olarak Google Chrome, iOS ve Android cihazlarda kullanılabilir.

Kaynak: It’s Nice That

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...