artwork

Girişimcilere özel bir program: Ogilvy Finishers

10 yıl önce

0

Ogilvy&Mather Arjantin ve IAE Business School Entrepreneurship Center, özel olarak iletişim sektörüne odaklanan ilk start-up programını başlatıyor, yaratıcı girişimcilere destek oluyor.

Ogilvy Finishers jürisi…

“Dünya girişimcilerle dolu – siz bitirici olun.” Ogilvy&Mather ve IAE Business School Entrepreneurship Center, iletişim alanında fikirleri ve projeleri olan girişimciler için, bir reklam ajansı tarafından desteklenen ilk program olan “Ogilvy Finishers”ı başlatıyor.

Ogilvy & Mather Latina South CEO’su ve Geometry Global’in Latin Amerika CEO’su Germán Yunes, “Ajanslar dışında fikir ve yaratıcılığı bulmayı hedefliyoruz. Ogilvy Finishers bize sadece yenilikçi iletişim projelerini keşfetmemizi sağlamıyor aynı zamanda onları gerçekleştirmemize olanak tanıyor” diyor.

Ogilvy Finishers, yeni yeteneklerin ses-görüntü içeriğinden e-ticarete, data ya da geo-lokalizasyona kadar geniş bir ölçekte iletişim sektörüne yenilikçillik getirmelerini sağlayacak. Program, Ogilvy kıdemli ekibi ve IAE’nin seçtiği kaliteli profesyoneller tarafından verilecek yetiştirme, eğitim ve mentorluk içerecek.

48 müessese program için başvurdu, içlerinden 7 tanesi organizasyon ekibi tarafından seçilecek ve programdan faydalanabilecek.

İlk ödül yenilikçi kalite ve iş potansiyeli sunan bir projeye verilecek ve Ekim ayında duyurulacak. Pablo Simón Casarino, Emiliano Chamorro, Jorge Grad, Enrique Avogradro, Carolina Dams, Guilbert Englebienne, Guillermo Oliveto, Federico Procaccini, Ernesto Martelli, Sivia Torres Carbonel ve Germán Yunes’den oluşan jüri tarafından seçilecek olan kazanan proje, potansiyel müşterilerle iletişime geçme ve gerçek iş fırsatları bulma konusunda Ogilvy’nin desteğinden yararlanacak.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...