Garanti, Check-in Matik ile kişiye özel indirimler sunuyor

7 yıl önce

0

Garanti, Check-in Matik ile kullanıcıların Foursquare ve Swarm ile yaptıkları check-in’lerini analiz ederek, en çok check-in yaptıkları lokasyonlara göre kişiye özel indirimler sunuyor.

Lokasyon bazlı projes Check-in Matik'te kullanıcılar Foursquare ya da Swarm hesaplarıyla uygulamaya giriş yaparak en çok check-in oldukları yer ve saat aralığı gibi bilgilere ulaşabiliyorlar. En çok check-in yaptıkları mekan ve kategoriye göre de indirim kodları kazanıyorlar. Uygulama sonunda yine check-in bilgilerine göre, kullanıcı kendisine uygun Garanti Bankası ürün ve hizmetiyle de tanışmış oluyor. Çoğunlukla ofiste check-in yapan bir kullanıcıya, Garanti İnternet ile bankacılık işlemlerini şubeye gitmeden yapabileceği mesajı veriliyor. 

İndirim kodu sağlanan markalar arasında KFC, Gitti Gidiyor, Babil.com, Mobicom ve Sinemia yer alıyor. Örneğin bir kullanıcının check-in’leri arasında öne çıkan kategori yeme-içme ise KFC, alışveriş ise Gitti Gidiyor, etkinlik ise Sinemia’dan indirim kazanıyor. Böylece kullanıcılar kendi ilgi alanlarına özel fırsatlar ile buluşuyor. 
Şu ana kadar 10 binden fazla kullanıcının ziyaret ettiği "Check-in Matik" uygulaması, 31 Ocak 2017 tarihine kadar yayında olacak. Yararlanmak isteyenlerin checkinmatik.garanti.com.tr adresine girerek giriş yapması yeterli.

Künye

Marka T. Garanti Bankası A.Ş.
Marka Temsilcisi Sezin Gül Tanrıverdi, Soner Yıldırım
Ajans Dekatlon Buzz