artwork

Gaming İstanbul, oyun meraklılarını bekliyor

8 yıl önce

0

Türkiye’nin global ölçekli ilk dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul 4 Şubat’ta başlıyor.

Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı Gaming İstanbul “Herkes için Eğlence ve Oyun” konseptiyle 4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Gaming İstanbul (GIST), sadece bir bilgisayar oyunları fuarı değil, bir “oyun” fuarı. İster amatör, ister profesyonel oyuncu olun, ister dijital eğlence dünyasını keşfetmek isteyin, isterseniz oyun karakterlerine bürünün, kostümünüzü giyin, silahlarınızı kuşanın podyuma çıkın; Gaming İstanbul, kapılarını eğlenmek isteyen herkes için açıyor.

10 bin metrekare alana kurulan fuarda; alışveriş alanı, eğlence alanı, çocuk parkı ve 8-bit nostalji oyunlarının bulunduğu nostalji alanı ve turnuva arenası olacak. Ayrıca fuar kapsamında, yeteneğini sanal dünyadan gerçek dünyaya taşımak isteyen gizli kahramanlar için, cosplay yarışması gerçekleşecek. Kendine has tarzıyla fark yaratan sanatçı Bedük’ün sahne alacağı konserin ve partilerin düzenleneceği fuarda tam bir eğlence ve oyun dünyası yaratılacak.

Turnuvalar:

Amatörler Turnuvası

Profesyoneller Turnuvası

Ladies First Bayanlar Turnuvası

Veterans 30+ Yarışması

GIST Ladder (En çok turnuvaya katılanlar listesi)

GIST Cosplay Yarışması

Dijital oyun karakterlerini, tasarladıkları kostüm ve aksesuarlarla en iyi yansıtanlar, dünyaca ünlü cosplay ustaları Tabitha (Lyons), Leon, Elena Samko, Jannet Vinogradova’dan oluşan jürisinin karşısına çıkacak ve Türkiye’nin en yüksek miktardaki para ödülleri için yarışacaklar.

Yarışma Ödülleri:

Birincilik Ödülü: 5000 TL

İkincilik Ödülü: 2500 TL

Üçüncülük Ödülü: 1000 TL 

Senin için
Tümünü göster
Bosch Siemens ve Profilo markaları yeni iletişim ajansını seçti

Markalar iletişim çalışmalarını Contactplus’a emanet etti...

Anadolu Efes’ten “Bir Kitap Da Sen Getir” Kampanyası

2024 yılının “Bir Kitap da Sen Getir” karşılaşması, Anadolu Efes’in...