artwork

G2 Türkiye yeniden yapılandı

12 yıl önce

0

10 yılı aşan Türkiye deneyimine sahip G2, Türkiye’de kendi ofisini kurarak ve yapısını değiştirerek, “shopper marketing” alanındaki uluslararası tecrübesiyle müşterilerinin rekabet güçlerini arttırmayı amaçlıyor.

G2, evden rafa olan yolculuğun her aşamasında ulaşan “Shopper Marketing” yaklaşımı ve beraberinde pek çok yeni nesil pazarlama pratikleri sunuyor. Geçtiğimiz 10 yılda P&G’nin birçok markasıyla “Shopper Marketing” ve çizgi-altı projelerde; Nokia ve Anadolu Efes Biracılık Grubu ile de müşteri bağlılığı yönetimi, saha ve etkinlik organizasyonları konularında işbirliği yapan G2, halen bu markalarla birlikte Visa, Dr. Oetker, Komili ve Selpak için özel projelerde çalışıyor.

Pietro Leone

Daha önceden Türkiye’de Grey Group bünyesinde hizmet veren ve bir WPP şirketi olan G2, kendi şirketini kurarak G2 Türkiye ofisiyle, G2’nin EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesindeki ofis sayısını 15’e çıkardı. Türkiye ofisinin yenilenmesi ile ilgili konuşan G2 EMEA CEO’su Pietro Leone, “EMEA bölgesinde her geçen gün daha çok sayıda müşteriye hizmet veriyoruz ve büyümemizi sürdürüyoruz. Türkiye’de faaliyet göstermek büyüme stratejimiz açısından önemli bir adım. Türkiye pazarı dinamik bir büyüme içinde ve ayrıca Türkiye’deki mevcut insan kaynakları da müthiş. İstanbul ofisi ile organizasyonumuza hem müşterilerimiz, hem de grubumuzun menfaati için önemli bir bileşen ekliyoruz” dedi.

Tevfik Şems Naipoğlu

G2 Türkiye ofisinin CMOsu Tevfik Şems Naipoğlu’nun konu hakkındaki görüşleri ise şöyle: “G2 markası Türkiye’de özellikle saha ve aktivite alanında ciddi bir yere sahiptir. Bu üstünlüğüne ek olarak, G2 Türkiye’nin kurulmasıyla, uluslararası tüm “shopper marketing” know-how’ı İstanbul ofisine akmaya başlamıştır. G2 Türkiye’nin kurulmasıyla birlikte özellikle kreatif ekibimizde de yeni bir kadrolaşmaya giderek, BTL alanında rakipsiz bir ekibe sahip durumdayız. Çok geniş bilgi birikimi ve ciddi bir kreatif ekiple G2 Türkiye’nin önümüzdeki dönemin en iddialı ajanslarından biri olacağına inanıyoruz.”

G2 Worldwide, pazarlama uzmanlarının markaya bağlılığını maksimum düzeye çıkarmalarına yardımcı olan dünyanın en büyük beş markalaştırma ve etkinleştirme ajans ağlarından biri.  Ajansın çok yönlü hizmetleri arasında;

  • doğrudan pazarlama
  • veri analitiği
  • alışveriş yapanlara yönelik pazarlama
  • markalaştırma & tasarım
  • deneyimsel pazarlama
  • promosyonel pazarlama
  • iletişim planı hazırlama
  • ve müşteriler için yenilikçi ve ilgi çekici pazarlama planları oluşturan dijital/interaktif pazarlama çözümleri

yer alıyor. G2, tüketicilerin satın alma kararı sürecinin tüm safhalarının iç yüzünü en etkili şekilde anlamak için kendi geliştirdiği benzersiz araçları kullanıyor.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...