artwork

Foxlife ve Ford Fiesta’dan New Girl setini ziyaret etme şansı

12 yıl önce

0

4 Haziran – 24 Haziran tarihleri arasında “Facebook.com/FordTurkiye” adresinde gerçekleşecek yarışmaya katılanlar Foxlife’ın sağladığı ayrıcalıkla sadece özel davetlilerin girebildiği Los Angeles’ta yer alan 20th Century Fox stüdyolarında çekilen New Girl dizisinin setine giriş hakkı kazanıyor. Jürinin belirleyeceği şanslı kişi yanında götürmek istediği diğer bir kişiyle beraber bu ödülü kazanmaya hak kazanacak ve set ziyaretinin yanı sıra Hollywood, Beverly Hills, Rodeo Drive gibi Melekler Şehri’nin ünlü bölgelerini de gezme şansı yakalayacak. Ayrıca yarışma boyunca atılan tweet’ler içinden jüri tarafından seçilecek 11 en iyi tweet NuSpa’dan masaj seansı kazanacak.

Katılımcıların bu ödüle ulaşmaları için yapmaları gereken tek şey “Facebook.com/FordTurkiye” sayfasında yayınlanacak olan videoları izleyerek, videoda yer alan “New Girl karakterlerinin yerinde siz olsaydınız ne yapardınız?” sorusuna #yerindeolsam ve bit.ly/FiestaLA içeren tweetler atarak cevap vermek.

Zooey Deschanel’in (500 days of Summer/Aşkın 500 günü) başrolünde olduğu, yapımcılar tarafından sadece kendisi düşünülerek yazılmış dizi, tüm anketlerde 2012 yılının en merakla beklenen komedisi seçildi ve yayınlanmaya başladıktan sonra yılın en iyi yeni komedisi olarak adlandırılmaya başlanan komedinin ilk adaylığı People Choice Awards 2012: “En İyi Komedi Dizisi”den geldi. En yeni adaylığını ise “En İyi Komedi Dizisi” ve komedi dizisi dalında “En İyi Kadın Oyuncu” ödülleriyle Altın Küre 2012’den aldı. New Girl her Pazartesi saat 20:15’te sadece Foxlife ekranlarında yayınlanıyor.

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...