artwork

Felipe Melo ve adidas sözleşme imzaladı

11 yıl önce

0

Galatasaray’da top koşturan Brezilyalı ünlü futbolcu Felipe Melo; Messi, Kaka, Xavi, Dani Alves gibi dünyaca ünlü futbolcuların da sponsoru olan adidas ile önemli bir sözleşmeye imza attı. Melo, adidas’ın Nitrocharge kramponlarının Türkiye’deki yüzü olacak ve üzerinde kendi isminin yazılı olduğu özel bir Nitrocharge krampon giyecek.

Felipe Melo adidas ile imzaladığı sponsorluk sözleşmesi ile ilgili şunları söyledi:

“adidas ailesine katıldığım için çok mutluyum. Yeni adidas Nitrocharge kramponlarımla sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Böylesine önemli ve tarihi zenginliğe sahip bir markanın parçası olmak heyecan verici. Bana şans getireceğine inandığım adidas Nitrocharge kramponlarımla oynuyor olacağım ve umuyorum ki adidas kramponlarım beni daha pek çok şampiyonaya taşıyacak.”

1983 Brezilya doğumlu Felipe Melo, futbola Flamengo’da başladı. Avrupa macerası ise Real Mallorca ile başlayan oyuncunun, dikkat çeken yükselişi Fiorentina ile oldu ve sonrasında Juventus’a transferi gerçekleşti. Bu yıl Türkiye’de 3. futbol sezonunu geçirecek yıldız oyuncu, sosyal medyadaki milyonlarca takipçisi ile dikkat çekiyor.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...