artwork

Facebook, Cannes’da reklamcılara yönelik yeniliklerini duyurdu

8 yıl önce

0

Facebook dün Cannes’da reklamcıların mesajlarını mobil platformlarda paylaşmalarını kolaylaştıracak dört yeni çözümünü duyurdu.

Facebook’a mobil cihazlar üzerinden bağlanan 1,5 milyardan fazla insan ve Facebook’u her gün mobil üzerinden kullanan 1 milyarın üzerinde insan ile Facebook ailesi diğer platformlardan daha fazla mobil etkileşime ev sahipliği yapıyor.

Facebook’un Cannes’da duyurduğu yeni çözümler şöyle:

• Kreatiflerin fikirlerini mobilde hayata geçirmesini sağlayacak Creative Hub kullanıma sunuldu.
• İşletmelerin, kampanyalarını köpürtmelerine ve daha iyi içgörüler elde etmelerine yardımcı olacak Audience Insights API’nın (Topluluk İçgörüleri API) beta versiyonu tanıtıldı.
• Pazarlamacıların kampanya tasarlamasını, oluşturmasını, paylaşmasını ve içgörü elde etmesini daha da kolaylaştıracak Canvas’ın yeni özellikleri açıklandı.

• İşletmelerin fotoğraflardan video oluşturmasını kolaylaştıracak, Slideshow’a yapılan yenilikler duyuruldu.

Instagram’ın aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti

Bunlara ek olarak Instagram da global aylık aktif kullanıcı sayısının 500 milyonu geçtiğini açıkladı. Dünyada 300 milyon insan Instagram’ı her gün kullanıyor. Bu da Instagram’ı kullanan insanların sayısının son iki yılda ikiye katlandığını gösteriyor. Instagram’daki toplulukların ilgi alanları ve tutkuları da her zamankinden daha global: Instagram kullanıcılarının yüzde 80’inden fazlasını ABD dışında yaşayan insanlar oluşturuyor ve her gün fotoğraf ve videolar ile ilham verici içerikler oluşturmaya devam ediyorlar.

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...