Elle dergisi yeni yayın yönetmenini seçti

7 yıl önce

0

Elle dergisinin eski yayın yönetmeni Lorraine Candy’nin yerine geçen isim derginin moda direktörü Anne-Marie Curtis oldu.


Anne-Marie Curtis

Moda sektöründe 12 yıl geçirmiş olan Curtis, moda direktörü olaralk işe başladığından bu yana markanın stil içeriğinin gelişmesini sağlayan kişi olarak biliniyor. Curtis, tasarım ve stil alanlarının kutsal kitabı olarak bilinen ve o dönem Time Inc’nin sahip olduğu Wallpaper’ı yayına sokan ilk ekibin parçasıydı. Ve yayına başladığı 1996 yılından 2006 yılına kadar kurucu ortağı Tyler Brulee (şu an Monocle’ın yayın yönetmeni) ile birlikte çalıştı. Curtis, 2004 yılında Elle’ye katılmadan önce farklı moda markaların freelance danışmanlığını yaptı.

Elle’nin eski yayın yönetmeni Candy ise The Sunday Times’ın lüks içerik direktörü ve gazeteye ait Style dergisinin yayın yönetmeni olarak News UK’ye katıldı. 2004 yılından bu yana Elle’nin yayın yönetmenliğini yapan Candy, Style dergisini yöneten Jackie Annesley’nin yerine geçti.

Elle’nin bağlı olduğu Hearst Magazines UK’nin bu haftadan itibaren yeni başkanı ve genel müdürü olarak işe başlayan James Wildman’nin ilk büyük ataması bu oldu.

 

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...