artwork

e-Devlet kapısı Yapı Kredi ile açılıyor

8 yıl önce

0

Yapı Kredi, internet şubesinden e-Devlet Kapısı hizmetlerine erişim sağlayan alt yapısını müşterilerinin hizmetine açtı. Yapı Kredi müşterileri artık internet şubesine her girişlerinde, e-Devlet Kapısı’na şifresiz ve ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabilecek.

Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden e-Devlet Kapısı sistemine giriş yapan kullanıcılar, e-Devlet Kapısı’nın sunduğu 1200’ü aşkın hizmetten yararlanabilecek. Kullanıcılar, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan sigorta durumu sorgulama, MEB’in düzenlediği sınavlara ait sonuçları görüntüleme, Milli Savunma Bakanlığı’ndan askerlik durumu sorgulama gibi pek çok işlemi gerçekleştirebilecek. Ayrıca tüm kamu kurumlarına olan borçlarını takip ederek ödemelerini yapabilecek.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, “Türksat A.Ş. işbirliği ile geliştirdiğimiz bu yeni hizmet sayesinde müşterilerimiz internet şubemiz üzerinden hem bankacılık faaliyetlerini hem de e-Devlet Kapısı’ndan takip edilebilen tüm kamu hizmetlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek. Ayrıca Yapı Kredi müşterileri “www.turkiye.gov.tr” üzerinden de “İnternet Bankacılığı” butonu yardımıyla Yapı Kredi İnternet Şubesi şifreleri ile giriş yaparak e-Devlet Kapısı üzerinden işlemlerini yapabilecek. Yenilikçi ve müşteri odaklı bankacılık anlayışımız ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için dijital kanallarımızı geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Detaylı bilgiye www.yapikredi.com.tr/e-devlet-kapisi adresinden ulaşılabiliyor.

Bu bir advertorial’dır.