artwork

DYG satış organizasyonuna yeni pozisyon

8 yıl önce

0

Doğuş Yayın Grubu, satış organizasyonuna yeni bir pozisyon ekleme kararı aldı.

DYG Satış Grup Başkanı Ateş İnce‘nin konu hakkındaki açıklaması şu şekilde:

Ateş İnce

“Doğuş Yayın Grubu gelecek vizyonuna katkıda bulunacak bir haberi sizlerle paylaşmak isterim. Diğer tüm sektörlerde olduğu gibi, Medya sektörü de değişim içerisinde. Bildiğimiz ve yürütmekte olduğumuz işlerin yanına yeni iş modelleri eklenmekte ve işler dönüşmekte. Bu yeni dünyada organizasyonel olarak da değişim kaçınılmaz. Doğuş Yayın Grubu olarak da satış organizasyonumuza yeni bir pozisyon ekleme kararı aldık. Bu yeni pozisyonumuzun adı “Satış Geliştirme ve Dönüştürme Reklam Grup Başkanlığı”dır. Mevcut Reklam Grup Başkanlıkları (Star + Tematik + Radyo) mevcut durumları ile aynen görevlerine devam etmektedir.

Yeni pozisyon, değişen ve dönüşen medya dünyasında Doğuş Yayın Grubu markalarını reklamverenin ihtiyaçlarına göre daha doğru pozisyonlayacak, içeride ve dışarıdaki müşterilerimize daha üst düzeyde hizmet vermemiz yolunda projeler gerçekleştirecektir. Bu pozisyon ayrıca Doğuş Grubu markaları ile Yayın Grubu markalarını reklamverene tek çatı altında sunacak bir iletişim platformu görevini de üstlenecektir.

Bu önemli pozisyon için grubumuzda Agustos 2. Haftası itibari ile görev alacak arkadaşımız Mehmet Koyuncuoğlu’dur. 1979 doğumlu Boğaziçi Makina mezunu olan olan Koyuncuğlu daha önce P&G ve Coca Cola’da üst düzey görevler yapmış, son olarak da Starcom Genel Müdürü olarak çalışmıştır. Kendisine bu yeni önemli görevinde başarılar dilerim.

Ateş İnce
DYG Satış Grup Başkanı

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...