artwork

Dünün en çok konuşulanı, Asteras Tripolis-Beşiktaş maçı

9 yıl önce

0

Somera Rating verilerine göre, dün akşam oynanan Asteras Tripolis-Beşiktaş maçı sosyal medyanın en fazla konuşulan konusu oldu.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu‘nda Beşiktaş’ın deplasmanda Yunanistan’ın Asteras takımıyla karşılaşıp, sahadan 2-2’lik skorla ayrıldığı maç, 26,54 somera rating ile günün en çok konuşulanı odu. Karşılaşmada en çok, Beşiktaş’ın bir üst tura çıkması, başarısı ve 2 gol attıktan sonra  rahatlamasıyla yediği goller, maçın heyecanlı olması ve Beşiktaş’tan Atiba’nın yediği kırmızı kart konuşuldu.

Kaçak Gelinler,  5 sene sonranın hayallerinin olduğu bölümle çok fazla ileti almış. #5SeneSonraBen hashtag’iyle izleyicilere romantik bir bölüm sunan Kaçak Gelinler, özellikle ŞebSel’li sahnelerin etkisiyle 22,39 somera ratingine sahip ve günün en çok konuşulan 2.yapımı.

Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu bir bölümle yine  çok konuşuldu. Özellikle bayrak sahnesi, milli duyguları harekete geçirmiş ve izleyicileri çok etkilemiş görünüyor. Dizi, 8,54 somera ratingi ile günün en çok konuşulan 3.yapımı oldu.

 

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...