artwork

Dün akşamın reyting galibi PSG-Barcelona maçı

9 yıl önce

0

Somera reyting verilerine göre 30 Eylül 2014 akşamının sosyal medyada en çok konuşulan yayını NTV’de yayınlanan PSG-Barcelona Şampiyonlar Ligi Maçı oldu.

Paris Saint-Germain-Barcelona UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması, 16,56 somera reytingi aldı. Barcelona’nın şampiyonlar ligindeki 500. golünün Messi’den gelmesi çok fazla konuşulurken, heyecanlı ve çekişmeli bir karşılaşma olduğu yorumları da göze çarpıyor.

Star TV’nin her hafta merakla beklenen iddialı dizilerinden Kurt Seyit ve Şura İstanbul, karakterler üzerine çok konuşulmasıyla dikkat çekiyor. Zerrin Tekindor ve Fahriye Evcen gibi yeni oyuncuların katılmasıyla diziye hareketlilik geldiği görülmekte. Zerrin Tekindor’un oyunculuğunu beğenenler olmakla birlikte, Fahriye Evcen’in güzelliğinden ve her diziye yakıştığından bahsedenler de var. bunun dışında Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının da bu bölümü çok konuştukları gözleniyor. Bunun dışında dizinin bir sahnesindeki fotoğraf çekilme sahnesinin selfieye benzetilmesi de sosyal medyada çok fazla konuşulmuş. Tüm bunlarla birlikte, Kurt Seyit ve Şura İstanbul, 14,33 somera rating ile günün en çok konuşulan 2. yapımı  olmayı başardı.

TV 8’in ilgiyle takip edilen yarışma programı O Ses Türkiye, yeni jüri üyeleri Mazhar Alanson ve Özkan Uğur’un gelmesiyle hareketlenmiş görünüyor. Jüri üyeleri arasındaki eğlenceli diyaloglar, espriler, Gökhan Özoğuz’un sempatik bulunan tavırları ve yarışmacılarla ilgili yapılan yorumlar, programın çok konuşulmasını sağlıyor ve 14,07 somera ratin ile günün en konuşulan 3. Programı oldu.