artwork

DPİD ödülleri için son başvuru tarihi 15 Ekim

10 yıl önce

0

Pazarlamanın önemli isimlerini bir araya getiren ve Doğrudan Pazarlama sektörünün ‘En İyi’lerini belirleyen DPİD Ödülleri için son başvuru tarihi açıklandı. Ödüller için başvuru süresi 15 Ekim’de tamamlanacak.

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından 7 yıldır geleneksel olarak düzenlenen DPİD Ödülleri 2014 yılında da aralık ayında düzenlenen bir törenle sahiplerini bulacak. ‘Doğrudan Sonuca Gidenler Buraya’ sloganı ile başlayan ödül başvuruları için son tarih 15 Ekim olacak. Her yıl başvuran onlarca ajans ve projenin arasından sektörün ‘en iyi’lerinin ödüllendirildiği törene yoğun katılım bekleniyor.

İyi fikirler neden çekmecede kalsın?

Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde; Etkinlik Pazarlaması, İnteraktif Pazarlama, Satış Noktasında ve Sahada Pazarlama ile Veritabanına Dayalı Pazarlama ana kategorilerinde projeler ödüllendirilecek. Ana kategorilerin yanı sıra özel kategorilerde de Entegre Doğrudan Pazarlama Kampanyası, En Yaratıcı Doğrudan Pazarlama Uygulaması ödülleri de sahiplerini bulacak. DPİD Ödülleri 2014’ün en ilgi çeken özel kategori bölümü ise Çekmecede Kalmış İşler olacak. Yaratıcı, yenilikçi, marka stratejisine uygun olan fakat çeşitli nedenlerle hayata geçemeyen proje önerileri, Çekmecede Kalmış İşler ödülünü alacak ve daha geniş bir kitleye başarısını ispat edecek.

DPİD Ödülleri ana jüri üyeleri; yaratıcılığı güçlü projeleri hayata geçirirken en cesur davranan reklamvereni de En Cesur Müşteri özel kategorisinde ödüllendirecek. Bu kategoride başvuru alınmayacak.

DPİD Ödülleri katılım yöntemi ve materyalleri www.dpid.org.tr ya da www.dpodulleri.org adlı sitelerden öğrenilebilecek.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...