artwork

Diego Costa adidas’ın marka elçisi oldu

10 yıl önce

0

Leo Messi, Gareth Bale ve Luis Suarez gibi isimlerden sonra Diego Costa da adidas’ın marka elçileri arasına katıldı. İspanyol forveti adidas resmi marka elçisi yapan sözleşme, adidas ile başarılı oyuncu arasında imzalandı.

Costa sözleşmeye, seçildiği takdirde finallerde İspanya’yı temsil edeceği 2014 FIFA World Cup BrezilyaTM öncesinde imza attı.

Forvet, markanın resmi elçisi olması ile ilgili şunları söyledi: “Dünya futbolunun gerçek lideri olan adidas ile imzaladığım sözleşmeden büyük bir mutluluk duyuyorum. Sahip olduğu olağanüstü tarihin yanı sıra, inovasyon konusunda her zaman en ön sıralarda yer alması da adidas’ı seçmemde önemli rol oynadı. adidas kramponlar ile elde edeceğim büyük başarıları iple çekiyor ve adidas’ın sponsorluğunu yaptığı diğer dev isimlerin arasına katılmaktan mutluluk duyuyorum.”

adidas Global Oyuncu Keşif ve Yönetim Direktörü Gregory Fernandez ise, “Oynadığı muazzam futbolla en büyük kulüplerin peşinden koştuğu Costa artık dünyanın en büyük futbol markası ile çalışacak. Her zaman dünyanın en yetenekli oyuncuları ile çalışan adidas olarak, Diego Costa’yı da aramızda görmekten çok mutluyuz” sözleri sarf etti.