artwork

Davos Dünya İletişim Forumu, Türkiye’de toplanıyor

7 yıl önce

0

Davos Dünya İletişim Forumu 3 – 4 Kasım günlerinde, “Krizlerde İletişim”i tartışmak üzere İstanbul Üniversitesi’nde toplanıyor.

İletişim dünyasının profesyonellerini bir araya getiren Davos Dünya İletişim Forumu, “Krizler ve Şanslar: Ülke, Şirket ve Kişisel İtibar” temasıyla İstanbul Üniversitesi’nin ev sahipliğinde toplanıyor. Davos Dünya Ekonomi Forumu’nun bir uzantısı olarak son beş yıldan buyana düzenlenen ve 3 ile 4 Kasım günlerinde toplam 7 oturumda, krizlerle dolu bir dünyada kişisel, kurumsal ve ülke itibarı için yapılabileceklerin tartışılacağı Davos Dünya İletişim Forumu, Türkiye’de düzenlenen ilk Davos Organizasyonu olma özelliği de taşıyor.

İletişim alanının profesyonelleri toplanıyor

Davos Dünya İletişim Forumu’nun tüm dünyadan iletişim profesyonellerinin bir araya gelerek oluşturduğu ve çok değerli saygınlığa sahip küresel bir marka olduğunu belirten Davos Dünya İletişim Forumu Kurucusu ve Başkanı Yanina Dubeykovskaya da Forumun İstanbul’da toplanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Forum’un aynı zamanda, iş ve iletişim alanındaki yerel profesyonellerin katılım ve katkılarıyla zenginleştiğini de vurgulayan Dubeykovskaya, gerek yerel katılımcılar ve gerekse uluslararası düzeyde uzmanların katılımıyla gerçekleşen Forumda, hem daha kaliteli bir hayatı güvence altına almaya yönelik öneriler geliştirildiğini, hem de ülkelerin önünde duran akut sorunlara daha fazla eğilerek, sektörler, medya ve kurumlar için nitelikli bilgi üretilebildiğini belirtti.

İletişim dünyasının marka isimleri bir araya geliyor

Davos Dünya İletişim Forumu Türkiye Direktörü Prof. Dr. Ali Murat Vural ve Global Başkan Yanina Dubeykovskaya’nın konuşmalarıyla başlayacak Forumun “Açılış Konferansı”nı Hollywood’da pek çok film stüdyosu, sinema yıldızı ve popstarın iletişim danışmanlığını yapan Allan Mayer yapacak. Diğer uluslararası konuşmacılar ise şu isimlerden oluşuyor: Amerika Seatle’dan Huffington Post Gazetesi “Twitter Powerhouses Series” yaratıcısı, sosyal medya uzmanı ve Twitter fenomeni Sean Gardner, yine Amerika Los Angeles’tan Hollywood starlarıyla yaptığı söyleşilerle tanınan televizyon gazetecisi Rasha Goel, Kanada’dan Avrupa Güvenlik İşbirliği Teşkilatı Ukrayna Özel Gözlemcisi ve Sözcüsü Michael Bociurkiw, İsviçre’den uluslararası iletişim uzmanı ve GLION Yüksek Öğretim Enstitüsü Rektörü Jon-Hans Coetzer, İngiltere’den The Stable House’un kurucu ve yönetici ortağı, aynı zamanda uluslararası iletişim ve kriz yönetimi uzmanı Richard Linning, Kuala Lumpur’dan Malezya Hükümeti’nin stratejik iletişim danışmanı Nurul Shamsuri, İtalya’dan uluslararası dijital ve sosyal iletişim danışmanı Gianni Catalfamo, Unilever Grubunun Kuzey Afrika, Orta Doğu, Türkiye, İsrail, Rusya, Ukrayna ve Belarus Yönetim Kurulu Üyesi Irina Bakhtina, Moskova’dan kamu diplomasisi iletişim uzmanı Ekaterina Lavrova ve yine Moskova’dan şehir markaları uzmanı Vasily Dubeykovskiy.

Foruma, Türkiye’den de pek çok önemli isim katılıyor. TUSAŞ (TAİ) Genel Müdürü ve YK Bşk. Vekili Doç. Dr. Temel Kotil, TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren, Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Kurdoğlu, Invenura Holding CEO’su Burak Karapınar, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Ömer Burhanoğlu, Ericsson Türkiye Genel Müdürü Ziya Erdem, Pazarlama, Reklam ve Dijital İletişim Uzmanı, Yazar ve Akademisyen Fatoş Karahasan, Gün+Partners Avukatlık Bürosu Kurucu Ortağı ve Yöneticisi Avukat Mehmet Gün, Kurumsal İletişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve TAV Havalimanları İşletmeciliği Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül Şen ile İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Bersay İletişim Danışmanlığı YK Başkanı Dr. Arın Saydam, Forumun Türk konuşmacılarını oluşturuyor.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...