artwork

Creativity Effectiveness Lions’ın jüri başkanı bu kez marka tarafından

9 yıl önce

0

21-27 Haziran 2015’te düzenlenecek Cannes Lions Festivali’nin Creativity Effectiveness (Kreatif Etkililik) yarışmasının jüri başkanlığına Coca Cola Kuzey Amerika Gazlı İçecek Markaları & Stratejik Pazarlama Başkanı Wendy Clark’ın getirildiği açıklandı.

2011 yılından bu yana 5. kez düzenlenecek Kreatif Etkililik Lions’a ilk kez ajans tarafından değil marka tarafından bir pazarlamacı başkanlık edecek. Clark’ın başkanlığa getirilmesi ile ilgili olarak Lions Festival CEO’su Philip Thomas, “Wendy, yaratıcılığın gücünün nasıl ticari başarıyı getirdiği ve Cannes Lions’un temelinde yatan iyi için bir etki olduğunu çok iyi biliyor. Jüri başkanlığı görevi için yeterince donanımlı” açıklamasında bulundu.

Clark ise “Cannes 2015’te Kreatif Etkililik Jüri Başkanı olmak ve bu saygın ödüle müşteri tarafından  başkanlık eden ilk kişi olmak benim için onur verici bir durum. Müşteriler için marka ve işimizi inşa eden yaratıcılıktan daha önemli bir şey olamaz ve Creativity Effectiveness Lions yaratıcılık ve etkililik arasındaki köprüyü doğru bir şekilde kuruyor. Bu, işimizdeki en önemli mükafat” dedi.