artwork

Coca-Cola’nın Gizli Formülü Atlanta’daki Coca-Cola Müzesi’ne Taşındı

12 yıl önce

0

Coca-Cola’nın 125 yıllık gizli formülü yeni evine taşındı. 86 yıldır SunTrust Bankası’nda saklanan gizli formül, 125. yıl nedeniyle, Coca-Cola’nın zengin tarihinin ziyaretçilerle paylaşılacağı kalıcı serginin parçası olmak üzere Atlanta’da bulunan Coca-Cola Müzesi’ndeki yerini aldı.

Coca-Cola müzesi ziyaretçileri, artık Coca-Cola’nın gizli formulünün içinde bulunduğu kasayı yakından görebilecekler. Coca-Cola’nın gizli formülü 1925 yılından beri Atlanta’nın merkezindeki SunTrust Bankası’nda muhafaza ediliyordu.

Coca-Cola’nın gizli formülünün Atlanta’daki Coca-Cola Müzesi’ne taşınmasıyla ilgili düzenlenen törende konuşma yapan Coca-Cola Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Muhtar Kent; “Bugün Coca-Cola tarihinde özel bir gün ve 125. yıl kutlamalarımız için mükemmel bir kapanış. Gizli formül’ü Coca-Cola Müzesi’ne getirerek hem markanın zengin tarihini hem de gelecek nesillerdeki mutluluk dolu anları kutluyoruz. Böylece Coca-Cola’yı bugünlere getiren herkese bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Coca-Cola’nın başarısının sırrı ile ilgili de bilgi veren Muhtar Kent, “Ülkelerdeki yerel ortaklarımızdan markalarımızı seven bireylere kadar global sistemimizin bir parçası olan her paydaşın başarımızda önemli bir rolü var. Sürdürülebilir büyüme ve dünyanın her yerinde, herkes için daha iyi bir dünya ve gelecek yaratmaya yardımcı olmak olarak belirlediğimiz 2020 Vizyonumuzu gerçekleştireceğimize dair inancımızı sağlayan başarının formülü de işte bu” şeklinde konuştu.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...