Coca-Cola, Super Bowl stratejisini değiştirdi

7 yıl önce

0

Coca-Cola bu yıl Super Bowl'da 3 reklam filmiyle yer aldı. Ancak bu reklamların hepsi etkinlikten aylar önce yayınlanmıştı.

Eski reklamların Super Bowl'da tekrar yayınlanması üzerine Coca-Cola Kuzey Amerika Marka ve Stratejik Pazarlama Başkan Yardımcısı Stuart Kronauge "2017 stratejik yaklaşımımız önceki yıllara göre tamamen farklı" diyerek hikayelerini tekrar yayınlamak için Super Bowl gibi güçlü bir platformu kullandıkları için memnun olduklarını dile getiriyor. 

Oyundan önce yayınlanan "It's Beautiful" isimli reklam Coca-Cola'nın 2014 yılında Super Bowl'da yer alan "America, The Beautiful"ın tekrar yayınlanmış hali. Reklam filmi Wieden+Kennedy tarafından hazırlanmıştı.

Coca-Cola Zero ile Life ürünlerine odaklanan ve McCann tarafından hazırlanan "Love Story" isimli reklam filmi ise Super Bowl'dan önce ilk olarak Ekim 2016'da yayınlandı. 

Ekim 2016'da yayınlanan bir diğer reklam da Sprite'ın "Tacos" isimli filmi. Wieden+Kennedy tarafından hazırlanan film Super Bowl'da tekrar izleyicilerle buluşturuldu. 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...