artwork

CNN International’ın reklam anlaşmalarının yarısı markalı içerik

8 yıl önce

0

CNN International, dijital reklam tekliflerini geliştirmeyi bir görev olarak benimsedi. Amacı, banner reklamları ve tıklamaya dayalı bildirimlerden uzaklaşarak markalı içerik gelirlerini artırmak ve nihayetinde kendini reklamcılar için gerçek iş sezgilerini açabilen medya ortağı olarak ortaya koymak.

Bu faydalı bir strateji çünkü gelirlerin %54’ü şu an CNN International’ın bünyesinde bulunan kreatif ajans CNN Create’in hazırladığı markalı içerikleri bünyesine katan anlaşmalardan elde ediliyor. 20 kişilik sabit bir kadrosu olan bu ekip, videodan baş yazılara kadar CNN’in kendi kanallarında bulunan ve Facebook ve Snapchat için hazırlanan 360 derecelik videolara kadar her şeyi üretiyor.

Kuruluşundan bu yana 9 yıl geçen kreatif ajansı bu sene Advanced Data Monitoring Service’i (AIM) kurarak ani bir atılım yaptı. Sağladığı bu hizmet sayfa içi ve dışındaki tüm müşterilerinin kampanyalarını gözden geçiriyor.

AIM, kampanyalar için en uygun müşteriyi tespit edebilmek için bilgileri depoluyor. Ayrıca, bekleme süresini, çarpışma ve satın alınan haberleri de içeren linke-tıklama’ya göre daha yoğun bir raporlama sağlıyor. Ve birleştiklerinde markalara gerçek iş sezgileri sunabiliyor.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...