artwork

Cinecity ve Coca Cola işbirliği Euro 2012’ye götüryor

12 yıl önce

0

Cinecity Sinemaları Coca Cola işbirliği ile gerçekleştirdiği Cinecity PES 2012 Turnuvası ile Mayıs ayı boyunca yoğun rekabete ev sahipliği yapacak. Dev sinema perdesinde oynanacak maçların sonunda turnuvanın galibi Ukrayna Kiev’de gerçekleşecek Euro 2012 Çeyrek Final için maç bileti, ulaşım ve konaklama kazanacak…

Wings Cinecity Trio’nun dev sinema perdesinde özel ses sistemi farkıyla turnuvaya katılmak için 2 yol var: Dileyenler cinecitygame.com internet sitesi üzerinden ve bilet gişelerinden, turnuvaya kayıt yaptırıp katılım bedeli ile turnuvaya katılabilirler. 30 TL katılım bedeli ile turnuvaya katılanlar, ilk turda elenirlerse Cinecity’den bir sinema bileti kazanmış olacak.

İkinci yol ise;  Cinecity Facebook sayfası üzerinden ‘En İyi Gol’ uygulamasına katılıp video yükleyerek en fazla oyu almaya çalışmak. En fazla beğeni toplayan 8 yarışmacı turnuvaya direkt katılmaya hak kazanacak.

Turnuvaya 7-18 Mayıs tarihleri arasında katılmak mümkün. Maçlar ise, Wings Cinecity Trio’da (Kozyatağı) 22 Mayıs tarihinde başlayıp 5 Haziran tarihinde final gecesi ile sona erecek. Final gecesinin galibi olan takım Ukrayna Kiev’de oynanacak Euro 2012 Çeyrek Final maç bileti, ulaşım ve konaklamadan oluşan muhteşem bir ödül kazanacak.

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...