artwork

Cevahir AVM 4 uluslararası ödül kazandı

11 yıl önce

0

İstanbul Cevahir, Hermes Creative Awards’ta “Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor” ve “Hepsi Benim” projeleri ile yaklaşık 5.600 uluslararası proje arasından seçilerek yarışmanın en büyük ödülü olan 4 Platin ödülüne layık görüldü.

“Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor” sosyal sorumluluk projesiyle genç yeteneklere kapılarını açarak; yazarlık, senaristlik ve yönetmenlik yeteneği olan gençlere usta eğitmenler tarafından eğitim imkânı sundu. Eğitim sonunda genç yetenekler tarafından Cevahir AVM’nin kitabı yazıldı ve filmi çekildi. Cevahir AVM, bu proje ile Hermes Awards yarışmasında Halkla ilişkiler ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanlarında 2 Platin ödül kazandı.

Cevahir AVM,  alışveriş tutkunlarına “blogging,  gamification” ve QR kod gibi tekniklerle online ve offline platformda farklı bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Hepsi Benim projesi ile de Sosyal Medya alanında Tüketici Katılım Kategorisi ve Çok Yönlü Proje Geliştirme kategorisinde 2 Platin ödül kazandı.

Hermes Awards, Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP- Association of Marketing and Communication Professionals) tarafından dünyadaki en seçkin ve yaratıcı projeleri seçmek ve yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika’da düzenleniyor. Yarışmaya her yıl kurumsal pazarlama, iletişim birimleri, reklam ajansları, halkla ilişkiler şirketleri, prodüksiyon firmaları gibi pek çok kurum katılıyor.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...