artwork

Cannes Lions’a giderken indirilmesi gereken uygulamalar

10 yıl önce

0

Bu yıl 61.’cisi gerçekleşecek olan Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali, katılımcılara festivali en etkili şekilde geçirmeleri için yardımcı olacak bir uygulama tasarladı.

Her yıl küresel yaratıcı iletişim endüstrilerinden 12 bin kişi ilham almak ve öğrenmek için Cannes Lions’a geliyor. iOS ve Android kullanıcıları tarafından indirilebilen resmi 2014 Cannes Lions aplikasyonu  onlarla bağlantıya geçmenize, festival süresince zamanınızı düzenlemenize ve oradaki vaktinizi en iyi şekilde değerlendirmenize yardımcı olmak için tasarlandı.

Aplikasyonun içinde festival programının tamamını paylaşma seçenekleriyle bulabilir, dilediğiniz seanslar, konuşmacılar ve katılımcılara göre kendi programınızı yaratabilirsiniz. Senkronizasyon seçeneğiyle bunları çeşitli cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. LinkedIn ile giriş yapıp bağlantılarınızla favori seanslarınızdan oluşan programınızı paylaşabilirsiniz. Shortlistlerin ve ödüllerin tarihlerinin bulunduğu, haberlere, fotoğraflara ve videolara erişebileceğiniz bu aplikasyonda dijital kartpostallar da oluşturabileceksiniz. Bu özelliklerden bazıları aplikasyonun Festival versiyonunda hayata geçecek; yani Cannes Lions başlar başlamaz.

Cannes Connect

Aplikasyonun içindeki Cannes Connect ile katılımcıları bulup onlarla bağlantıya geçebilirsiniz. Sadece katılımcıların kullanabileceği Cannes Connect aracılığıyla katılımcı listesinde isimle, şirketle ya da uzmanlık alanıyla arama yapabilirsiniz ve ulaşmak istediğiniz kişilere mesaj atabilir, toplantı/tanışma daveti gönderebilirsiniz. Cannes Connect’i festival sona erdikten sonra hafta boyunca tanıştığınız kişilerle iletişime geçmek için de kullanabiliyorsunuz.

#HowToCannes ile ipuçlarınızı paylaşın

Cannes Lions’ta zamanınız çok değerli. Görmeniz gereken çok sayıda ilham verici içerik, tanışacağınız çok fazla yaratıcı kişi var ve en deneyimli Cannes Lions katılımcılarının bile bu haftayı en verimli şekilde tamamlayabilmesi için biraz hazırlık yapması şart.

How to Cannes en iyi Cannes Lions deneyimini yaşamanız için tasarlanmış bir program; özellikle festivale ilk kez katılıyorsanız…

How to Cannes rehberliğinde mükemmel içerik programınızı oluşturabilir, diğer katılımcılardan efsanevi Cannes partilerine nasıl girebileceğinize dair ipuçları alabilirsiniz. 2014 yılında Palais des Festivals’de ve havaalanında size yardımcı olmak için her zamankinden daha fazla insan olacak.

Kendi Cannes Lions ipuçlarınızı #HowToCannes hashtag’i ile paylaşabilirsiniz.

Instagram sergisinde yerinizi alın

Instagram’ın bu yılki fotoğraf yarışmasında kişi ve markalar bir fotoğraf sergisinde yer alma fırsatına erişecekler. Açılışta çekilen fotoğraflar bir jüri tarafından orijinallik, teknik etki ve obje gibi alanlarda değerlendirmeyle seçilecek. Fotoğraflar “La Galerie d’Instagram” sergisinde yer alacak. İnsanlar #InstagramCannes hashtagiyle yarışmaya dahil olacak. Her kazanan Leica C kamera ve Herschel seyahat kiti kazanacak.

Tinder’ı da unutmayın

Konum tabanlı flört uygulaması Tinder da Cannes Lions’da umduğunu bulamayan ya da farklı eğlenceler arayanlar için bir alternatif.

Uygulama, festival gibi etkinliklere uygun konum tabanlı olma özelliğini kullanarak Cannes’a gidecek reklamcılara kendini aşağıdaki reklam filmiyle hatırlatıyor.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...