artwork

Campaign Türkiye Nisan sayısı bayilerde

8 yıl önce

0

Campaign Türkiye Nisan sayısında reklam dünyasının iki duayen ismi Ahmet Pura ve Sir Martin Sorrell’den mesaj var: Her şeye rağmen büyümeye devam! 

Hareketli bir dönem geçiren Türkiye’de reklam yatırımlarının devam edeceği sinyali ilk kez, üst düzey iki isim tarafından verildi. Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura, “Reklam yatırımlarının en az %10 büyümesini bekliyoruz” derken WPP CEO’su Sir Martin Sorrell, “Türkiye’de yatırımlarımızı stratejik adımlarla sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı. İki öncü isim, sektöre net ve önemli mesajlar verirken, önümüzdeki dönemi değerlendirdi.

Tüm detaylar Mart sayımızda.

Yeni sayımızda başka neler var?

– Antikacı, çiçekçi, oyuncu, esnaf… İletişimciler neden meslek değiştiriyor? İletişim sektörü içerisinde farklı pozisyonlarda çalışan isimler, sektörden uzaklaşıp neden farklı işlere yelken açıyorlar? Biz sorduk, Eylül Görmüş, Fem Güçlütürk, Gupse Özay, Haluk Mesci, Harun Velioğlu, Nesteren Davutoğlu ve Salim Kadıbeşegil yanıtladı.

– UM Türkiye, bundan böyle iki genel müdürden oluşan yeni yönetim ekibiyle yoluna devam edecek. Bu yeni yapılanmayla ilgili ayrıntıları Global Başkan George Saliaris-Fasseas‘tan dinledik.

Geometry Global, Hogarth ve Cohn&Wolfe‘u bünyesinde bulunduran Geometry Group’un kuruluş öyküsünü, yeni hedeflerini ve amaçlarını Alper Üner anlattı.

– Güç, Star Wars ile markaların yanında… 2015’te geniş çaplı bir Yıldız Savaşları lansmanına imza atan Walt Disney’in bu macerasını Armağan Milli’den dinledik.

Diğer konuları görmek için tıklayın…

Senin için
Tümünü göster
BOM Karting Takımı Yeni Genç Pilotlarını Tanıttı

Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) Karting Takımı, 2024 Türkiye Karting Şampiyonası...

Yeni Volkswagen Tiguan Satışa Sunuldu

2007’den bu yana 7.6 milyonun üzerindeki satış adediyle 2018’den günümüze...

Yeni Renault Captur’un Dünya Lansmanı Gerçekleşti

İçten yanmalı ve hibrit motor seçenekleriyle tanıtılan yeni Renault Captur...