artwork

Burcu Esmersoy ve Nouma, ‘dijital tenis’ maçında kapışırsa

7 yıl önce

0

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 5 yıldır destek verdiği Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında bu yıl sporun geleceğini ziyaretçilerle buluşturmaya hazırlanıyor.  8-9-10 Aralık tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi – Beyazıt Salonu’nda kurulu olacak RE-PLAY ile ziyaretçilere farklı, yararlı ve eğlenceli bir içerik sunulması amaçlanıyor.

Sporda yeni nesil antrenman teknolojilerinin yer aldığı RE-PLAY’de yer alan tüm projeler, detaylı veri analizi sağlayan yazılımlar ve sensör teknolojileri kullanılarak geliştirildi. RE-PLAY çatısı altında sporcunun performans ölçümlerinin çok detaylı olarak çıkarılmasını ve sporcuyu geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılabilmesini sağlayan projelerin yanı sıra, sporun eğlenceli yönünü ortaya çıkaran “oyunlaştırılmış” projeler de yer alıyor.

Projenin tanıtımı için; Burcu Esmersoy ve Pascal Nouma, Kadir Çöpdemir’in hakemliğinde eğlenceli bir Dijital Tenis maçında kapıştı.

Ziyaretçiler; Dijital Tenis, İnovatif Futbol Antrenmanı,  T-T-T / İnteraktif Masa Tenisi, Bisiklet Antrenmanı Simülasyonu ve We Are Tennis sanal gerçeklik uygulaması gibi deneyim alanlarında sporun geleceğini keşfetme fırsatını yakalayacaklar.


Künye:

Reklamveren Türk Ekonomi Bankası (TEB)
Kreatif Ajans, Konsept Tasarımı, Prodüksiyon Enüstkat Interactive

 

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...