artwork

Bu uygulama, Twitter’ı kullanarak hediye önerileri sunuyor

9 yıl önce

0

İngiltere’nin en büyük süper marketler zinciri Tesco’nun alışveriş kartı Tesco Clubcard, sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyenlerin en doğru hediyeleri bulmalarına yardımcı olmak için bir Twitter kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında oluşturulan Secret Scan-ta uygulaması kullanıcıların Twitter hesaplarını tarayarak kimleri takip ettiklerini belirliyor ve ilgi alanlarını keşfediyor.

Buldukları bilgiler ışığında da hesapları taratılan kişilere en uygun hediyeleri önererek, bu hediyelerin satın alınabileceği Tesco Clubcard’ın internet sitesine yönlendiriyor.

Aramayı gerçekleştirmeden önce Clubcard bilgilerini giren müşteriler satın alırken indirim fırsatı da yakalıyorlar.

We Are Social tarafından geliştirilen uygulama hem Tesco Clubcard sahipleri hem de karta sahip olmayanlar tarafından kullanılabiliniyor.

Tesco Clubcard’ın dijital pazarlama müdürü Katie Aust, uygulama için şu açıklamayı yapıyor: “Noel çok mutlu bir sezon olsa da genellikle hediye alma konusunda da panik ve strese neden oluyor. Bu kampanya hediye almak isteyen kişiye kişisel ve düşünceli bir hediye bulması için bir miktar gerçek içgörü sağlıyor. Aynı zamanda Tesco’nun hediye alınabilecek çeşit çeşit ürünlerini ve Clubcard sahibi olmanın avantajlarını tanıtıyor.”