artwork

Bu Tarz Benim dünün en çok konuşulan yapımı oldu

9 yıl önce

0

Somera sosyal medya reyting verilerine göre, Bu Tarz Benim, tartışmalı yeni bölümüyle yine en konuşulan yapım oldu.

Bu Tarz Benim, yine tartışmalı bir bölümle ekranlardaydı. Aday yarışmacı Roza Sake Hovhaninisyan’ın ortalığı karıştırması dünkü bölüme damga vurmuş gözüküyor.  Bu Tarz Benim’de Ayşegül Melisa Doğan’ın tarzına Roza Sake Hovhaninisyan’ın yorumu sonrasında ikili arasında sözlü tartışma çıkması çok fazla konuşulmuş. Nur Bozar’ı destekleyen yorumların da fazla olduğu yarışma 19,91 somera ratingi ile yine günün en çok konuşulanı olmayı başardı.

Reaksiyon, 6.bölümünün yayınlanmasıyla günün en konuşulan 2.yapımı oldu ve12.06 somera ratingine sahip. Bu bölümde, Oğuz’un Tekin’I ele verip vermeyeceği büyük merak konusuyken, Oğuz’un başka bir planla onu ele vermemesi üzerine olumlu eleştiriler gelmiş. Oğuz’un arkadaşlarını satacak bir insan olmadığını söyleyenler mevcut. Onun dışında Oğuz’un annesinin Zeynep’e geçmiş geçmişte kaldı lafı çok konuşulmakla beraber, olumsuz algılanmış. Ayrıca Emre adlı gazetecinin Oğuz tarafından sorgulandığı sahne çok fazla ses getirmiş gözüküyor.Yorumlar, Emre adlı gazetecinin gerçekte bir gazeteciye benzetilmesi ve onun üzerinden girilen iletilerden oluşmakta.

Ulan İstanbul, yine eğlenceli ve heyecanlı bir bölümle ekranlardaydı. Bu bölümüyle 11,96 somera ratingi alan dizi günün en çok konuşulan 3.yapımı.

 

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...