artwork

#BreakTheInternet’e markalar da katıldı

9 yıl önce

0

Çarşamba günü Kim Kardashian’ın akıllara durgunluk veren pozu #BreakTheInternet hashtag’iyle interneti ve sosyal medyayı ele geçirdikten sonra markalar da bu furyaya karşı sessiz kalmadı tabii.

Kim Kardashian’ın sırtı ve kalçalarıyla süslediği Paper dergisinin kapağı Çarşamba günü internete bomba gibi düştü. İkinci bir bomba da ertesi gün Kardashian’ın bu sefer de çıplak bir şekilde önden verdiği pozla patladı.

Kardashian bu pozlarıyla sosyal medyayı bir hayli meşgul ederken markalar da bu akıma Twitter üzerinden katılmaya başladılar. Budweiser, JetBlue (Southwest Airlines’ın tweet’ine benzer bir tweet’i kopyaladı) ve hatta Metropolitan Sanat Müzesi ünlü yıldızın pozuna atıfta bulundular.  Müze, Kardashian’ın pozuna benzer şekilde yapılmış bir bereket tanrıçası heykelciğinin olduğu resmi tweet’leyerek ilgi çekti.

Pozla ilgili Türkiye‘den de E-Güven’in Tasdix (bilgisayar ortamındaki dokümanlarınızın elektronik olarak damgalandığı zamanı ve o tarihten itibaren üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadığını gösteren) uygulaması tweet atarak bu trende ortak oldu.

Ancak markaların #Breaktheinternet savaşını kuşkusuz en çok retweet alan Nissan kazanmış görünüyor.

İşte internetin yeni meşgalesiyle ilgili markaların komik tweetleri…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...