artwork

Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik Konferansı 10-11 Aralık’ta

11 yıl önce

0

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından ikinci kez düzenlenecek olan Girişimcilik Konferansı bu yıl 10-11 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Demir Demirgil Salonu’nda gerçekleşecek.

#girişimcikafasınedir etiketiyle de sosyal medya katılımının sağlanacağı konferansın konuşmacıları arasında Inventram Genel Müdürü Cem Soysal, 212 Genel Müdürü Ali Karabey, Galata Business Angels üyelerinden Melih Ödemiş, Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Cavidan Demirağ, Fütüristler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas, Hepsiburada.com Genel Müdürü İlker Baydar, Mekanist’in kurucusu Ali Servet Eyüboğlu, Pozitron’un kurucusu ve CEO’su Fatih İşbecer, Lidyana.com Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Baş ve JCI üyelerinden Stratejist İsmail Haznedar yer alıyor. Konferansta “Girişimcilik Nedir”, “Girişime Destek Veren Yatırımcılar”, “Sürdürülebilir Yeşil Girişimcilik”, “Online Girişimcilik”, “Genç Girisimciler” konu başlıklarına yer verilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte en az 4 seminere katılanlara sertifika verilecek. Ayrıntılar için bu adrese bakılabilir.