artwork

Bloggerlar ve fenomenler güçlerini birleştiriyor

10 yıl önce

0

İçerik pazarlamanın önde gelen platformlarından Boomads, bloggerlar ve bağımsız web yayıncılarını bir araya getirerek güçlerini birleştirmeye başladı.

Bumerang Network bünyesinde bulunan Boomads reklam verenleri 30 bini aşkın nitelikli bloggerla ve bağımsız web yayıncılarla bir araya getirip reklamların geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyor.

Boomads Reklam Platformu, var olan alternatiflere ek olarak 2 yeni reklam modeli geliştirdi.

Sosyal medya fenomenlerini de bünyesine ekleyen Boomads, yazdıkları organik içeriklerle kendi uzmanlık alanlarında fikir önderleri haline gelen blog yazarlarını aynı kampanyalarda bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bu reklam modeli sayesinde Instagram veya Twitter üzerinden duyurulan kampanyalar, sosyal medyada etkileşim için bir tetikleme platformu gibi çalışan bloglarla desteklenmiş olacak.

Boomads’in bir diğer yeni reklam modelinin adıysa “Blog Sponsorluğu” olarak geçiyor. Bu modelde firmalar, hedef kitlelerine ulaşabilecekleri bloglara dönemsel olarak sponsor olabilecek ve advertorial’ın yanı sıra farklı reklam modelleriyle de bloglarda yer alabilecekler. Böylelikle markalara bloglarda ekstra görünürlük sağlanacak ve bu bloglarla özdeşleşebilecekler. Sponsorluk paketi kapsamında; sayfa giydirme, banner, slider gibi ‘display’ yayınlar, düzenli advertorial yayını, röportaj ve dosya konusu gibi özel içerikler yer alacak.