artwork

Bir takvim de Campari ve Penelope Cruz’dan

11 yıl önce

0

Campari Takvimi’nin, ‘batıl inançlar’ konulu 14. baskısının kahramanı oyuncu Penelope Cruz’un fotoğraflarını, dünyaca tanınan moda fotoğraf sanatçısı Kristian Schuller çekti. Monique Lhuillier ve Salvatore Ferragamo gibi ünlü moda evlerinden gelen çeşit çeşit kırmızı temalı muhteşem elbiseler ve ayakkabıların yanı sıra Chopard mücevherlerin kullanıldığı çekimlerden sonra Cruz şunları söyledi:

2013 Campari Takvimi’nin başrolünde olmaktan çok keyif aldım, batıl inançlar temasını inanılmaz ilgi çekici ve kışkırtıcı buldum. Böyle yetenekli ve profesyonel bir ekiple, özellikle hayranı olduğum ve takvimin fotoğraflarını çeken Kristian Schuller ile çalışmak büyük bir mutluluktu. Bir aktris olarak genelde ‘anlatılamayanları’ aktarmayı başarmam gerekiyor ve bu çekimler de buna istisna değildi. Kuvvetli ve pozitif bir bakış açısı sergileyip, her batıl inancın kalbine giderek ve izleyiciye güven aşılayarak bu efsaneleri defeden bir karakter yarattık. Umarım izleyiciler de fotoğraflara bakarken, bizim onları yaratırken aldığımız kadar çok keyif alırlar.”

2013 Campari Takvimi sadece 9.999 kopya olarak basılıyor, satışa sunulmuyor ve dünya çapında Campari dostlarına dağıtılıyor.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...