artwork

Bir Sevgililer Günü uygulaması: Arkadaşlarının arasını yap

11 yıl önce

0

Ajanslar ve markalar ilginç Sevgililer Günü kampanyalarını ve uygulamalarını duyurmaya devam ediyor. Nexum Creative, 14 Şubat Sevgililer Günü için bir sosyal medya oyunu geliştirdi.

Yaklaşan Sevgililer Günü’nde arkadaşlarının yalnız kalmasını istemeyen Facebook kullanıcıları arkadaş listelerinden seçtikleri kişilerin aralarını yapmaya çalışıyorlar. Kullanıcılar ‘Davet Et’e tıkladığında Facebook listelerindeki ilişkisi olmayan yalnız arkadaşlarının arasından birbirine uyumlu gördüğü iki kişiyi seçiyor. Belirlenen gün ve saatte onların muhallebiciye gitmek, akşam yemeği yemek, film izlemek gibi neler yapabileceğini belirliyor.

Facebook’ta Nexum Creative sayfasında yer alan Arasını Yap uygulamasında “14 Şubat günü saat 14:30’da Ayşe ile Ali muhallebiciye gitmeye ne dersin?” teklifi gidiyor iki kişiye de. Teklifler sekmesinde kullanıcılar onlara gelen davetleri görüntüleyerek, kabul ya da reddedebiliyorlar. Kabul edilen her davet, daveti gönderen kullanıcıya puan kazandırıyor ve en çok puanı kazanan, en yetenekli çöpçatan seçiliyor.

Uygulamaya bu linkten ulaşabilirsiniz.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...