artwork

Bilgi’den nöropazarlama üzerine eğitim programı

8 yıl önce

0

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Neuromarketing Sertifika Programı ile alışverişlerde tüketici beyninin işleyişini inceleyecek. 23 Eylül’de başlayacak ve üç gün sürecek eğitimlerde, “Biz ne söylüyoruz? Tüketici ne anlıyor?” sorusuna yanıt aranacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, pazarlama alanında kendini geliştirmek isteyenlere yönelik “Neuromarketing Sertifika Programı” başlattı.  Neuromarketing yani nöropazarlama, alışverişçi rolündeki tüketicinin karar verme sürecinde beyninin nasıl çalıştığını ve beyni etkileyen etmenleri, bilimden beslenerek ortaya çıkaran bir alan olarak tanımlanıyor.  Pazarlama uzmanları, marka yöneticileri, reklamcılar ve pazar araştırmacıları tüketici davranışlarını ve marka algılarını ölçmek için, geleneksel araştırma yöntemlerinden çok beynin karar verme sürecini etkileyen duygusal ve rasyonel temel etmenleri saptayan nörobilim araştırmalarını tercih ediyor.

Biz ne söylüyoruz, tüketici ne anlıyor?

Neuromarketing Sertifika Programı katılımcıları, kısa ve uzun dönemli pazarlama ve marka iletişimi stratejileri oluştururken “Biz ne söylüyoruz? Tüketici ne anlıyor?” sorusuna beynin işleyişini göz önünde bulundurarak cevaplar bulabilecek. Katılımcılar, markaların nöropazarlama tekniğiyle elde edilen bilgileri nasıl kullandığını keşfederek, sektörel vakaları tecrübe etme şansına sahip olabilecek. Program, 23-24-25 Eylül’de Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 10:00 – 17:00 saatleri arasında santralİstanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Ücreti 2.800 TL olarak belirlenen eğitim programı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...