artwork

Beşiktaş ve Beko’nun efsane yılları yeniden canlanıyor

9 yıl önce

0

Beşiktaş futbol takımının başarılarla dolu dönemi ile özdeşleşmiş sponsoru Beko, formanın üzerindeki yerini tekrar aldı. Özlenen sponsorluğun tekrar taraftarla buluşmasını kutlamak isteyen Beko ise, taraftarı tekrar başarı havasına sokacak bir proje için SesliHarfler’in kapısını çaldı.

Mikro site formatında hazırlanmış uygulamaya girdiğinizde gözünüze çarpan ilk şey yıllar öncesine ait Beşiktaş formaları ve oyuncularının günümüz fotoğraf teknolojisine uygun net görüntüleri oluyor. Beşiktaş arşivlerinde geçirilen saatler sonrasında detaylandırılmış bir Beşiktaş efsanesi oluşturuldu. Bu süreç içinde 120 futbolcunun fotoğrafı eski arşivlerden ve gazete kupürlerinden kesilerek, özel koleksiyonlardan ulaşılan 33 adet Beko logolu Beşiktaş formasıyla tarihlerine göre eşleştirildi ve dijital ortamda birleştirildi. Böylece Beko ve SesliHarfler, Beşiktaş camiası için bir uygulamayı hayata geçirdi.

Efsane Kartallar uygulamasındaki bu görsel zenginliğin arkasında ise Beşiktaş’ın o yıllarını takip edenlerin alışık olduğu bir mekanizma yatıyor. Kullanıcılar, oyuncu kartlarını biriktirerek, uygulamaya özel olarak hazırlanmış albümleri tamamlıyor ve üstelik tamamladıkları albümler ve yerleştirdikleri kartlar için Beşiktaş’tan özel hediyeler kazanıyorlar.

Kampanyada yer almak isteyenler Efsane Kartallar uygulamasını ziyaret edebilir.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...