artwork

Bana kariyer yetmez diyenlere…

12 yıl önce

0

Ballantines, LinkedIn bağlantılı bir yarışmayla ‘kariyerini sosyal hayatıyla birleştirenlere’ İskoçya’nın ünlü şatosu Linn House’da tatil şansı sunuyor. Yarışma, iyi bir eğitim almış, kariyer basamaklarını hızla tırmanan, başarılı ve sosyal yaşamda etkin, 18-40 yaş arası genç profesyonelleri hedefliyor.

Başvurular online profesyonel ağı LinkedIn hesapları üzerinden “www.ballantinesb100.com” adresinden yapılacak. Başvuranların puanları, Linkedin’deki kariyer geçmişleri ve B100’deki aktiviteleri ile belirlenecek. Yarışmacılar, site üzerinden sosyal ağlar aracılığı ile arkadaşlarına sosyal hayatlarıyla ilgili sorular soracak ve gelecek cevaplar ile Ballantine’s B100 listesinde üst sıralara tırmanabilecekler. Ayrıca listedeki kişiler arkadaşlarını Linkedin’e üye yapıp, facebook ve twitter’da paylaşımlar yaparak ekstra puan toplayıp, listede yukarı sıralara çıkabilecekler.

Project House tarafından gerçekleştirilen ve 10 Nisan’da başlayan kampanya 6 hafta sürecek. Yarışma sonunda Ballantine’s100 listesinde ilk 3’e giren genç profesyoneller, birer arkadaşlarıyla beraber Linn House’da tatile gitme imkanı bulacak.