artwork

“Babam Der Ki” kampanyasıyla baba sözleri kitap oluyor

12 yıl önce

0

Fiat, tüm babaların Babalar Günü’nü yeni mikrosite uygulaması “Babam Der Ki” ile kutluyor. Tüm ailenin favorisi Yeni Linea modelinin lansman kampanyası kapsamında hazırlanan “Babam Der Ki” sitesiyle, babaların en favori sözleri kitap haline geliyor.

Uygulamada, kullanıcılar kendi babalarının en meşhur sözlerini “www.babamderki.com” adresinden ulaşılabilen kampanya sitesinde paylaşıyor.

Ayrıca, babalarının sözlerini Facebook duvarlarında ve Twitter’da paylaşarak puan toplayan katılımcılar, topladıkları puanlarla dereceye girerek kampanya sonunda birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Kampanya kapsamında paylaşılan sözler arasından seçilecek 500 favori baba sözü de “Fiat Linea ile Favori Baba Sözleri” kitabında yer alacak ve katılımcılara hediye edilecek. Ayrıca en çok puanı alan 500 kişiye kitabın yine basılı hali hediye edilecek.

Babaların, evlatlarına miras kalacak favori sözlerini bir araya toplayan kampanya sonunda, en çok puan toplayan katılımcı büyük ödül olan iPad’e sahip olurken, her haftanın birincileri de Teknosa’dan hediye çekleri kazanıyor. Kampanyada ayrıca her hafta birinciye 400 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye ise 200 TL değerinde Teknosa hediye çeki armağan ediliyor.

Künye

Yayın Tarihi: 25.05.2012

Reklamveren: TOFAŞ / FIAT

Reklamveren Yetkilisi: Ozan Tiryakioğlu, Melike Güreli, Özgür Süslü

Reklam Ajansı: Pure New Media

Yaratıcı Grup: Ozan Ertürk, Eren Onurlu, Eray Hökelek, Gökhan Dinler, Cenk Karataş, Pegah Khoei, Hakan Öçal

Proje Yöneticisi: Ceyda Şahenk

Stratejik Planlama: Ayça Eriş

Müşteri İlişkileri: Nilgün Birel, Beste Gürses Büge

Prodüksiyon: Büyükayı

Kullanılan Mecra: İnternet (Web sitesi)

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...