artwork

Aynı yerlere gitmekten sıkılanlara: Dünyalar Senin

9 yıl önce

0

Bodrum’un denizine, Alaçatı’nın rüzgarına diyecek bir şey yok ama siz de her sene bütün büyükşehirlerin aynı sahillere taşınmasından biraz olsun sıkılmadınız mı? Eğer sıkıldıysanız Publicis Modem ve Anadolu Efes‘in size güzel bir haberi var: Dünyalar Senin!

Dünyalar Senin Blogu’nda Saffet Emre Tonguç eşliğinde Refika Birgül, Billur Saatçi, Styleboom, Engin Kaban, Altuğ Galip ve Önder Koca gibi altı yazar, Türkiye’nin altı farklı köşesindeki yerel kültürü ön plana çıkaran sürdürülebilir turizm projelerini ziyaret ediyorlar ve başlarına gelen güzellikleri, gittikleri yöreleri, dokundukları tarihi, sürdürülebilir turizmi ve sorumlu turist olmayı anlatıyorlar.

Dünyalar Senin, aslında Anadolu Efes’in sekiz yıldır T.C. Kültür Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’yla birlikte sürdürdüğü Gelecek Turizmde Projesi’nin yeni dijital platformu.

Eğer siz de bir sene önce keşfettiğiniz o cennet gibi koya giderken nasıl bulacağınız hakkında korkuya kapılanlardansanız, Dünyalar Senin’in sorumlu turist ve sürdürülebilir turizm hakkındaki yazılarını platformun Instagram ve Facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

Künye

Reklamveren: Anadolu Efes

Kreatif Ekip: Emine Noyan, Berk Sarper Şenol, Emrah Önal, Doğukan Doğan

İçerik Pazarlama ve Sosyal Medya Ekibi: Selen Bayrak, Gamze Arabacı, Oğulcan Dölekçekiç

Strateji: Ayşe Yavuz

Marka ve Proje Yönetimi Ekibi: Melis Süzer, Süzet Halki

Teknik Prodüksiyon: Alp Ergüney

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...