artwork

Avea ve Beşiktaş iş birliği: Kurumsal KartalCELL

11 yıl önce

0

Avea, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile iş birliği yaparak Kurumsal KartalCELL’i hayata geçirdi. Bu iş birliği ile Beşiktaş’a gönül veren işletme, iş ve meslek sahipleri Kurumsal Kartalcell’e geçerek bir yandan takımlarının saha dışında kazanmasına destek olurken, diğer yandan da iletişim maliyetlerini düşürerek karlılıklarını artıracak.

Avea CEO’su Erkan Akdemir ev sahipliğinde, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve kulüp yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında; Kurumsal KartalCELL’in işletme, iş ve meslek sahiplerinin yanı sıra ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne sağlayacağı avantajlar ve tarifeler hakkında bilgi verildi.

Erkan Akdemir ve Fikret Orman

Bu projeyle Türkiye’de ve dünyada bir ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayan Avea CEO’su Erkan Akdemir şöyle konuştu: “Beşiktaş, Kurumsal KartalCELL ile kartal gücünde iletişim kuracak… Çünkü bu hatlarla Beşiktaşlı işletme, iş ve meslek sahipleri, her konuşmalarında, gönderdikleri her bir SMS’te ve her internet kullanımında takımlarını destekleyecek, takımlarına saha dışında da kazandırmaya devam edecek. İşletmelere çalışanlarının ihtiyaçlarına göre uygun dakika, SMS ve internet paketlerinden oluşan esnek bir yapı sunuyor ve kurumsal çözümler getiriyoruz. İsteyen işletmelerimiz aynı zamanda kurumsal cihaz menüsü kampanyamıza katılarak arzu ettiği cihazı hattıyla birlikte alma imkanına da sahip olacak.  Ama belki de en önemlisi Türkiye ve dünyada bir ilke imza atan bu iş birliği ile Beşiktaş’a gönül veren işletme, iş ve meslek sahipleri, takımlarının saha dışında da kazanmasına destek olurken iletişim maliyetlerini düşürerek karlılıklarını artıracak. Yani herkes kazanacak.”

Fikret Orman ise bu projenin, iletişim maliyetlerini düşürmek isteyen tüm işletmelere açık olduğunu söyleyerek “Avea ile 2009 yılında Beşiktaş camiamız için oluşturduğumuz KartalCELL projemizle kulübümüze oldukça iyi bir gelir kalemi yarattık. Yakaladığımız bu başarıyı Kurumsal KartalCELL ile daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. 110. kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız 2013 yılında bu rakamın daha da artacağına eminiz. KartalCELL Kurumsal menüsünde yer alan tarifelerle, sadece Beşiktaşlı kurumlarımız iletişim maliyetlerini minimuma indirecekler. Bu sayede Beşiktaşlı kurumlarımız aynı zamanda gelir paylaşım ortaklığıyla takımlarına katkı sağlamış olacaklar. Beşiktaş’a gönül vermiş tüm üye ve işletmelerimizi, Beşiktaş’ın gücüne güç katmak için Kurumsal KartalCELL’e davet ediyoruz. Hedefimiz, üyemiz olan 80 bin Beşiktaşlı iş ve meslek sahibi işletmenin yanı sıra maliyetlerini düşürmek isteyen tüm işletmeleri Kurumsal KartalCELL’li yapmak” dedi.

Kurumsal KartalCELL hattına geçmek için herhangi bir alt-üst sınır olmayacak.