artwork

Art Vespa tasarım yarışması sonuçlandı

11 yıl önce

0

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen özgün tasarım yarışması Art Vespa’nın kazananları belli oldu. İlki 2009 yılında gerçekleştirilen Art Vespa tasarım yarışmasında Türkiye’nin önemli reklamcılarının jüri üyeliği eşliğinde Ferco Motor ve Radyo Eksen işbirliğiyle yola çıkan yarışmada, birinci olan Cüneyt Özalp, “Kiss” isimli tasarımıyla Vespa LX 150 motosiklet ve Vespa Academy eğitimi kazandı. Cüneyt Özalp tasarımında dünyaca ünlü Hard Rock Grubu Kiss’in fenomen olmuş makyaj stilinden esinlendi ve gerçek bir rock motoru yarattı.

Bir başka özgün tasarımcı ve yarışmanın ikincisi olan Züleyha Bozkurt, A-STYLE kask ile Vespa Academy eğitimi kazandı. Art Vespa üçüncüsü olan Ergin Doğanay ise Vespa Academy eğitim ödülünün sahibi oldu. Bu yıl yarışmaya yeni eklenen Radyo Eksen kategorisinde de Seher Kış, kurukafalı özgün bir tasarımla birinci oldu ve iPad Mini 16gb wi-fi siyah kazandı.

İtalya Piaggio C S.p.a.’nın uluslararası ekibiyle Türkiye’nin duayen reklamcı ve tasarımcıları Atilla Aksoy, Metin Aroyo, Selim Demirdelen, Faika Ergüder, Hakkı Mısırlıoğlu, Derin Sarıyer, Özkan Yurdusev ve Gülşah Güray’ın jüri üyesi olarak bir araya geldiği yarışmada bu yıl reklamcılar ve grafikerlerin yanı sıra güzel sanatlar, endüstri mühendisliği ve mimarlık öğrencilerinin de ilgisi vardı. Geçtiğimiz yıl 467 tasarımcı tarafından başvuru yapılan yarışmaya bu yıl katılım artarak 970 kişi başvuru yaparken, 113 kişiden de toplam 232 tasarım geldi.

Birinci olan Cüneyt Özalp’in tasarımı:

 

İkinci olan Züleyha Bozkurt’un tasarımı:

 

Üçüncü olan Ergin Doğanay’ın tasarımı:

 

Radyo Eksen kategorisinin kazananı Seher Kış’ın tasarımı:

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...