artwork

Angry Birds reklam alanları Mobilera ile Türkiye’de

11 yıl önce

0

Mobilera, Rovio’nun dünyaca ünlü oyunu Angry Birds‘ün Türkiye’deki resmi reklam satış evi olduğunu Kanyon / Wanna Pop’ta yaptığı lansmanla duyurdu. Angry Birds Classic, Seasons, Rio, Space, Star Wars ve Amazing Alex oyunlarının web ve mobildeki tüm reklam alanlarının Türkiye’deki satışını bundan böyle Mobilera üstlenecek.

Lansmanda, Rovio mecralarını ve yurtdışında yapılan reklam uygulamalarını detaylı bir şekilde anlatan, Rovio EMEA&APAC Bölgesi Reklam & Marka Ortaklıkları Grup Başkanı Todd Tran görüşlerini şu şekilde ifade etti:  “Angry Birds oyunlarında tekil kullanıcı ve oynanma sıklığı açısından en aktif pazarlarından biri olan Türkiye’de, Mobilera ile işbirliğimizi başlattığımız için çok heyecanlıyız. Angry Birds’e Türkiye’de gösterilen yoğun ilgiden dolayı da çok memnunuz. Mobilera, mobil reklamcılık konusundaki tecrübesi ve yaratıcılığı açısından çok değerli bir iş ortağı.”

Mobilera Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Arda Kertmelioğlu ise “Türkiye’de ‘mobil reklam’ kavramını ilk dikte etmemizin ve aktif olarak iş planlarımıza dahil etmemizin üzerinden 8 sene geçti. Türkiye pazarında mobil reklam ürün/envanterleri konusunda bir sıkışıklık var ve maalesef markalar mobil reklamı gerçek anlamda pek deneyimleyemiyorlar. Rovio ile olan işbirliğimiz ile lanse ettiğimiz reklam formatları devrim yaratacak nitelikte. Sayısı çok limitli olmakla beraber, bazı öncü markalar ile Rovio arasında çok daha entegre ve holistik marka işbirlikleri yaparak, Dünya çapında ses ve farkındalık getirecek projeler yapıyor olacağız”  diyerek görüşlerini ekledi.