artwork

Airbnb, kreatif ekibinde çeşitliliği artırmayı hedefliyor

7 yıl önce

0

Airbnb, kreatif ekibinde çeşitliliği artırmak amacıyla tüm azınlıkları Cannes’da buluşmaya çağırıyor.

Airbnb’nin CMO’su Jonathan Mildenhall, Cannes Lions festivalinde markayla buluşma şansı yakalamak isteyen kadınlardan ve beyaz olmayan kreatiflerden en “mükemmel çalışmalarını” göndermelerini istedi.

Twitter hesabından #CannesDoDiversity hashtag’i ile kreatif ekibinde çeşitliliği artırmayı hedeflediğini duyuran Mildenhall, iletişime geçmek isteyenleri de Airbnb’nin mikro sitesine davet ediyor.

“Endüstride çok uzun zamandan beri çeşitlilik ihtiyacı konuşuluyor” diyen Mildenhall, “Artık konuşmayı bırakıp yeteri kadar temsil edilmeyen bu kreatiflere fırsatlar yaratmanın zamanı geldi. Ben de özellikle bunun gerçekleşmesini sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Cannes’a gitme şansı olmayan kreatiflere kendilerini tanıtmak için fırsat yaratan Airbnb, internet sitesinde kreatif ekibe katılmak isteyenlerin Fransa’da yaşamasına gerek olmadığını açık bir şekilde belirtiyor, “Cannes’a gitmeseniz de yine de konuşabiliriz.” Ancak marka, hala hangi pozisyonları doldurmayı planladığına dair bir açıklama yapmadı.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...