artwork

Activia, Shakira ve Murat Bür’le sağlığı öne çıkarıyor

10 yıl önce

0

Activia, dünya çapında başlattığı, “Hayatı İçinden Geldiği Gibi Yaşa” kampanyası kapsamında sağlıklı ve aktif yaşam hareketi başlatıyor. Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın elçilik yaptığı kampanyanın ana teması, kişisel mutluluğun vücut sağlığına özen göstermekten geçtiği üzerine kurulu. Kampanya dünyada ve Türkiye’de özellikle kadınlar arasında dans, spor ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Shakira, Activia’nın projesine neden dahil olduğunu açıklarken aynı zamanda sağlıklı yaşam hareketinin temel hedefini de şöyle özetliyor: “İç sağlığınıza özen göstermek bence kişisel mutluluğun anahtarıdır ve benim için iyi hissettiğimi göstermenin en iyi yolu dansın gücünü kullanmaktır”.

Kampanya kapsamında Türkiye’de spor eğitmeni Murat Bür ile işbirliği yapan Activia, dans, spor ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını kadınlar arasında yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Activia Pazarlama Müdürü Aslı Yıldır Kurtböke, ilk kez dünya çapında bir iletişim kampanyası yürütmenin heyecanını yaşadıklarına ve dünyada ve Türkiye’de proje elçileriyle sağlıklı yaşam hareketi başlattıklarına vurgu yapıyor.

Murat Bür, “İçinizden geldiği gibi dans edin, hem vücudunuz hem zihniniz kendini iyi hissetsin” yorumunu yaptı.

Kampanya kapsamında yıl içinde plaza, sahil ve yeşil alanlarda çeşitli aktiviteler düzenlenmesi planlanıyor. Bu projelerin ilk adımı olarak Murat Bür, evde egzersiz yapmak ve yaza fit girmek isteyenler için Activia’nın katkılarıyla Nisan sonunda piyasaya çıkacak olan Bür-60-90 adlı bir DVD hazırladı.